Geen nieuwe meldingen

Delftweg 58a, Rijswijk

Gastronomisch 3-gangendiner bij Michelinster-restaurant Niven

Kies optie

In een Notendop

Niven heeft sinds 2009 een Michelinster en werd in 2011 uitgeroepen tot Belofte van het Jaar en in 2013 tot Beste Groenterestaurant.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Vakmanschap, creativiteit, respect voor het product, een klein snufje gekte, een flinke dosis durf en oog voor detail: het zijn deze eigenschappen – en méér – die chef-koks met een zekere visie naar een hoger plan brengen. En als iemand voldoet aan deze omschrijving dan is het de met één Michelinster bekroonde Niven Kunz.

Kies uit 3 opties

  • € 49 voor een gastronomisch 3-gangen diner 2 personen (waarde € 49)
  • € 98 voor een gastronomisch 3-gangen diner 4 personen (waarde € 98)
  • € 147 voor een gastronomisch 3-gangen diner 6 personen (waarde € 147)

Dineren in een restaurant met een uitstekende reputatie schept verwachtingen en Niven komt die moeiteloos na. Speciale aandacht is er voor groenten en kruiden die groeien in de directe omgeving. Van ontvangst tot afscheid zorgt de deskundige bediening voor een avond waar menig Bourgondiër graag aan terugdenkt, terwijl de witte brigade op de toppen van haar kunnen acteert. Aangezien men hier rekening houdt met de seizoenen zullen er in de herfst en winter andere creaties op het menu staan dan voor de lente en zomer.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m donderdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 070 307 7970 of per e-mail op info@restaurantniven.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Niven

Uitbater en chef Niven Kunz wist het al op jonge leeftijd: op zijn zeventiende raakte hij in de ban van de culinaire opvattingen van Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije. Na een stage werd hij door Boer aangenomen. In de keuken van de Zwolse toptent leerde Kunz het vak. Dit leverde hem op zijn vierentwintigste, toen hij werkte bij ‘t Raethuys in Wateringen, al een Michelinster op. Restaurant Niven verdiende een Michelinster.

Begin 2018 werd hij voor de vierde keer uitgeroepen tot Beste groenterestaurant van Nederland. En GaultMillau, dat Restaurant Niven 16 punten geeft, riep hem bovendien in 2011 nog uit tot Belofte van het Jaar. Lang verhaal kort: de prettige ambiance, de fijne wijnen, de bijzondere veelal met biologische ingrediënten samengestelde gerechten – alles klopt hier in het Westland.

Fotografie: Jeroen v/d Spek

Restaurant Niven

Restaurant, Frans restaurant