Geen nieuwe meldingen

Restaurant Papermoon

Vijfgangendiner v/d chef, naar keuze incl. wijn- of VIP-arrangement bij Restaurant Papermoon in Voorburg

Tot 44% korting.
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Lanceer jezelf naar Voorburg en land in de buurt van zeven uiteenlopende smaakcombinaties, aan te vullen met o.a. wijn en friandises.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Net als een menu van een chef beschikt een maan over aantrekkingskracht, kan die verlichtend werken en behoort die tot Plan-Eten. Trakteer je lichaam op hemelse wijze bij Restaurant Papermoon.

Kies uit 12 opties

Vijfgangendiner v/d chef incl. twee amuses:

 • € 29,50 voor 1 persoon (waarde € 52)
 • € 59,50 voor 2 personen (waarde € 104)
 • € 117,50 voor 4 personen (waarde € 208)
 • € 176,50 voor 6 personen (waarde € 312)

Vijfgangendiner v/d chef incl. twee amuses en wijnarrangement:

 • € 49,50 voor 1 persoon (waarde € 83,25)
 • € 98,50 voor 2 personen (waarde € 166,50)
 • € 198,50 voor 4 personen (waarde € 333)
 • € 296,50 voor 6 personen (waarde € 499,50)

VIP-vijfgangendiner v/d chef incl. twee amuses:

 • € 59,50 voor 1 persoon (waarde € 100,95)
 • € 118,50 voor 2 personen (waarde € 201,90)
 • € 237,50 voor 4 personen (waarde € 403,80)
 • € 354,50 voor 6 personen (waarde € 605,70)

Genieten van een gastronomisch gangendiner in Den Haag? Net buiten de stad zit je goed voor 5 gangen aan culinaire hoogstandjes bij Restaurant Papermoon. Niet alleen wordt er hier veel aandacht besteed aan de opmaak van de gerechtjes, het kleurenpalet dat elke gang geserveerd wordt gooit ook qua smaak hoge ogen. Bovendien kan je deze culinaire kunstwerkjes in het centrum van Voorburg eten met korting. Restaurant Papermoon biedt een romantische setting om te dineren met je geliefde. Maar ook met je ouders of vrienden schuif je in de Herenstraat fijn aan voor een luxe etentje in Voorburg.

Met dit vijfgangendiner inclusief twee amuses is amuseren geen probleem. De chef van dienst selecteert dagverse ingrediënten om tot zeven bijzonder(e) smaakvolle composities te komen. Een stiekeme blik op de menukaart zorgt dat de smaakpapillen al zachtjes in beweging komen, door gerechtjes als Confit de canard met witlof en tijmsaus en Grietfilet met pompoen, gember en verjus.

Kies je voor de optie met wijnarrangement dan zal elke gang verrijkt worden met een bijpassend glas druivennat.

Bij de VIP-optie krijg je dit ook, maar verzeker je je eveneens van een glaasje bubbels vooraf, tafelwater bij het menu en koffie of thee met friandises om de avond op gepaste wijze af te sluiten.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 4 maart 2019 - 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes - m.u.v. de optie incl. wijnarrangement + VIP-arrangement. Niet geldig i.c.m. andere acties. Dieetwensen en/of allergieën verplicht bij de reservering doorgeven. De invulling van dit vijfgangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Papermoon

Smulpapen landen bij Restaurant Papermoon in de Herenstraat te Voorburg. Het concept hier is vrij helder: gasten van begin tot eind in de watten leggen met in het oog springende gerechtjes en attente service. Zo heeft deze smakelijke ervaring een verlichtende invloed op je gemoedstoestand, het zogeheten maaneffect. Je weet nog niet half hoe sterk de aantrekkingskracht is van bijvoorbeeld een hertenbiefstuk met polenta, aardpeer en cranberry's tot je de volle smaak daarvan hebt ervaren. Parkeer je auto kosteloos na 18.00 uur onder NS Station Voorburg, zodat je in het eerste en laatste kwartier alle tijd hebt voor een aperitiefje en kopje koffie met friandises, om je culinaire ruimtereis compleet te maken.

Restaurant Papermoon

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.