Geen nieuwe meldingen

Raadhuisstraat 9, Heemstede

Onbeperkt poffertjes of pannenkoeken eten voor 2, 3 of 4 personen bij Restaurant Popsuiker

Beperkte tijd beschikbaar!
Kies optie

In een Notendop

Eet de buik rond én vol met zoete poffertjes en pannenkoeken met zo’n lekker crispy randje bij dit pas geopende restaurant in Heemstede.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 9,99 voor onbeperkt poffertjes of pannenkoeken voor 2 personen
  • € 14,99 voor onbeperkt poffertjes of pannenkoeken voor 3 personen
  • € 18,99 voor onbeperkt poffertjes of pannenkoeken voor 4 personen

Bij dit spiksplinternieuwe restaurant in Heemstede kan je 1,5 uur lang snoepen van poffertjes of pannenkoeken. Op je poffertjes mag je poedersuiker, stroop of vanillepoedersuiker doen. Je pannenkoeken mag je bedekken met suiker, stroop, bruine suiker, kersenjam en suiker, aardbeienjam en suiker. 

Hartige en fruittoppings zijn te bestellen vanaf € 2 extra per topping.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag. Let op: deze deal is niet geldig van 2 t/m 13 mei 2018.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Maximaal 1 groupon per tafel. Je groupon is persoonsgebonden. Tijdsduur: 1,5 uur. Exclusief drankjes. Toppings voor poffertjes: poedersuiker, stroop of vanillepoedersuiker. Toppings voor pannenkoeken: suiker, stroop, bruine suiker, kersen- of aardbeienjam en suiker. Hartige toppings en fruit toppings hebben een meerprijs van € 2 per topping. Een potje stoofvlees bestellen is mogelijk voor € 5,50. Beperkte beschikbaarheid in het weekend. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Popsuiker

De wens van de creatieve geesten achter Popsuiker was altijd al om een eigen restaurant te beginnen. Al ruim 10 jaar geleden zijn ze begonnen met timmeren aan de weg: het begon met de verkoop van poffertjes, onder meer op feesten en braderieën, en de verhuur van karaokesets. Niet veel later hebben ze het pand aan de Raadhuisstraat in Heemstede op de kop weten te tikken. Een flinke renovatie later was daar Restaurant Popsuiker. Uiteraard kan je hier de vertrouwde portie ambachtelijke poffertjes bestellen, net als pannenkoeken, saté, schnitzels en andere degelijke gerechten. Popsuiker doet ook aan partyverhuur, waarvoor je een kijkje kan nemen op de website.

Restaurant Popsuiker

Restaurant, Amerikaanse diner, Amerikaans