Geen nieuwe meldingen

De Rug 5, Lauwersoog

Lauwersoog: een uur lang bowlen en daarbij kipsaté, friet en salade bij Restaurant Suyderoogh (vanaf 2 pers.)

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 54% korting.
Kies optie

In een Notendop

Amuseer je te pletter en rol jezelf de bowlingbaan op om te bowlen en daarna te genieten van een schotel met kipsaté, friet en salade.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Net als bij een catwalk is de bowlingbaan gemaakt om op te lopen, worden er vaak foto’s genomen maar wanneer je er een échte show van wil maken, heb je wel ballen nodig. Maak van de bowlingbaan jouw runway tijdens een uur bowlen bij Restaurant Suyderoogh.

Kies uit 4 opties

  • € 27,50 voor een uur bowlen + kipsaté, friet en salade voor 2 personen (waarde € 54,50)
  • € 54,50 voor een uur bowlen + kipsaté, friet en salade voor 4 personen (waarde € 109)
  • € 78,50 voor een uur bowlen + kipsaté, friet en salade voor 6 personen (waarde € 163,50)
  • € 99,50 voor een uur bowlen + kipsaté, friet en salade voor 8 personen (waarde € 218)

Pak wat nodige beweging en kom met 2 tot 8 personen bowlen. Je hebt de baan één uur tot je beschikking om zoveel mogelijk punten te verzamelen door kegels om te gooien. Kies de juiste bal (één waar je vingers bijvoorbeeld niet in vast blijven zitten), neem een comfortabele houding aan en werp alle kegels om voor dat kruis op het scherm óf doe in ieder geval je best om niet in de gul te gooien. Na een pittige competitie en alle vreugdedansjes kan je achteraf bijtanken met kipsaté, friet en salade in het restaurant.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Let op: op zaterdag en zondag is er een beperkte beschikbaarheid tussen 17.00 en 20.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch minimaal 24 uur vooraf op 0519 349 314, o.v.v. Groupon
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Enkel geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Suyderoogh

Bij Restaurant en Partycentrum Suyderoogh - in Groningen, op loopafstand van Natuurdorp Suyderoogh en het Ballastplaatbos - strijk je samen met vrienden, familie of collega's neer voor een intiem diner à carte in het sfeervolle restaurant, een snelle snack in de cafetaria of een competitief avondje bowlen. In het restaurant variëren de keuzemogelijkheden van spareribs tot gebakken sliptong en bij de cafetaria kan je zoal aanschuiven voor een versgebakken baguette met tonijnsalade, een pizza of een pittige wokmaaltijd. De bowlingarea beschikt over vier moderne banen en een bar waar je na de wedstrijd kan bijkletsen over de geleverde prestaties. Ook varen behoort tot de uitgebreide mogelijkheden. Vanaf de steiger die voor het restaurant ligt, kan je zo een bootje op om een tocht te maken.

Restaurant Suyderoogh

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Bowlen, Sport of buitenactiviteit