Geen nieuwe meldingen

De Rug 5, Lauwersoog

1 of 2 uur bowlen, inclusief een portie bittergarnituur voor 2 tot 8 personen bij Restaurant Suyderoogh in Groningen

Beperkte tijd beschikbaar!
Kies optie

In een Notendop

Bowl 1 of 2 uur lang met maximaal zeven vrienden, familieleden of collega’s en smul tussendoor van bittergarnituur.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Bowlen is net als het versieren van de kerstboom: je kiest de gewenste kleur bal, luistert ondertussen naar gezellige muziek en om het gewenste effect te creëren, moet je jezelf soms in allerlei lastige bochten wringen. Kom geheel in de feeststemming met 1 of 2 uur bowlen incl. bittergarnituur bij Restaurant Suyderoogh.

Kies uit twee opties

  • € 14,99 voor 1 uur bowlen incl. bittergarnituur voor 2 tot 8 personen
  • € 24,99 voor 2 uur bowlen incl. bittergarnituur voor 2 tot 8 personen

Bij Restaurant Suyderoogh maak je 1 of 2 uur lang samen met maximaal 7 andere bowlingfanaten de moderne banen van het partycentrum onveilig. De pret begint al bij het uitzoeken van de karakteristieke bowlingschoen (je weet wel die met dikke veters of klittenband, robuuste ronde neus en een houten zool met hak), vervolgens voer je alle bijnamen van je vrienden, familie of collega’s in op het scherm en ben jij misschien wel de gelukkige die de eerste strike mag gooien (of in de geul, dat kan natuurlijk ook). Ondertussen wordt de tweede ‘b’ van de avond geserveerd en om je geluk te vieren of verdriet weg te drinken bestel je de derde ‘b’ aan de bar.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week - in het weekend tot 17.00 uur
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch minimaal 24 uur vooraf op 0519 349 314, o.v.v. Groupon
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Suyderoogh

Bij Restaurant en Partycentrum Suyderoogh - in Groningen, op loopafstand van Natuurdorp Suyderoogh en het Ballastplaatbos - strijk je samen met vrienden, familie of collega's neer voor een intiem diner à carte in het sfeervolle restaurant, een snelle snack in de cafetaria of een competitief avondje bowlen. In het restaurant variëren de keuzemogelijkheden van spareribs tot gebakken sliptong en bij de cafetaria kan je zoal aanschuiven voor een versgebakken baguette met tonijnsalade, een pizza of een pittige wokmaaltijd. De bowlingarea beschikt over vier moderne banen en een bar waar je na de wedstrijd kan bijkletsen over de geleverde prestaties. Ook varen behoort tot de uitgebreide mogelijkheden. Vanaf de steiger die voor het restaurant ligt, kan je zo een bootje op om een tocht te maken.

Restaurant Suyderoogh

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Bowlen, Sport of buitenactiviteit