Geen nieuwe meldingen

De Rug 5, Lauwersoog

Een uur bowlen incl. spareribs of kipsaté, friet en salade bij Restaurant Suyderoogh in Groningen (vanaf 2 pers.)

Kies optie

In een Notendop

Amuseer je te pletter en rol jezelf de bowlingbaan op om te bowlen en daarna te genieten van een schotel met ribjes/saté, friet en salade.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
A
AnnekeTOP REVIEWER
30 beoordelingen17 beoordelingen
september 13, 2020
Goede bediening, netjes
H
Hollander
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 26, 2020
Lekker gegeten , het restaurant mag wel wat sfeervoller ingericht worden....
J
j.visser24knid.nlTOP REVIEWER
8 beoordelingen7 beoordelingen
oktober 16, 2020
Prima service, gezellig restaurant en vriendelijke besieging.
P
PietTOP REVIEWER
35 beoordelingen33 beoordelingen
september 22, 2020
Goede service
T
Tjids
5 beoordelingen2 beoordelingen
september 9, 2020
Primadebima
L
Liesbeth
4 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 28, 2020
Prima
A
AleidaTOP REVIEWER
40 beoordelingen27 beoordelingen
augustus 10, 2020
Lekker gegeten, alleen jammer dat we de voucher voor spareribs niet konden inruilen voor kaasfondue, zodat we uiteindelijk de volle prijs hebben betaald.
A
Alie
4 beoordelingen2 beoordelingen
augustus 6, 2020
Goed
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • Een uur bowlen met 2-8 personen
  • ‘Strike’ daarna neer voor Spare ribs óf kipsaté, friet en salade
  • Moderne vierbaans bowlinghal in Groningen

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week - in het weekend tot 17.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op +31519349314, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Suyderoogh

Bij Restaurant en Partycentrum Suyderoogh - in Groningen, op loopafstand van Natuurdorp Suyderoogh en het Ballastplaatbos - strijk je samen met vrienden, familie of collega's neer voor een intiem diner à carte in het sfeervolle restaurant, een snelle snack in de cafetaria of een competitief avondje bowlen. In het restaurant variëren de keuzemogelijkheden van spareribs tot gebakken sliptong en bij de cafetaria kan je zoal aanschuiven voor een versgebakken baguette met tonijnsalade, een pizza of een pittige wokmaaltijd. De bowlingarea beschikt over vier moderne banen en een bar waar je na de wedstrijd kan bijkletsen over de geleverde prestaties. Ook varen behoort tot de uitgebreide mogelijkheden. Vanaf de steiger die voor het restaurant ligt, kan je zo een bootje op om een tocht te maken.