Geen nieuwe meldingen

Restaurant Vandaag

Dagje Amsterdam: 24 uur parkeren in Flowparking Amsterdam incl. onbeperkt buffet bij Restaurant Vandaag bij RAI

Beperkte tijd beschikbaar!
150+ bekeken vandaag
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Ervaar een dagje hoofdstad met 24 uur parkeren bij de RAI en sluit feestelijk af met twee uur lang onbeperkt genieten van wereldkeukens.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als een garage is een wereldrestaurant over het algemeen overdekt en kan je er bijtanken door zoveel brandstof als past in een rond zwart gat te stoppen. Parkeer jezelf voor een dag bij Restaurant Vandaag.

Kies uit 5 opties

  • € 32,50 voor een dagje Amsterdam: 24 uur parkeren incl. onbeperkt buffet voor 1 persoon
  • € 64,50 voor een dagje Amsterdam: 24 uur parkeren incl. onbeperkt buffet voor 2 personen
  • € 96,50 voor een dagje Amsterdam: 24 uur parkeren incl. onbeperkt buffet voor 3 personen
  • € 127,50 voor een dagje Amsterdam: 24 uur parkeren incl. onbeperkt buffet voor 4 personen
  • € 159,50 voor een dagje Amsterdam: 24 uur parkeren incl. onbeperkt buffet voor 5 personen

Deze deal bevat alle ingrediënten voor een gezellig dagje hoofdstad. Zo tuf je op een gewenste dag van de week met je auto en eventueel gezelschap naar Restaurant Vandaag in Amsterdam, bij de RAI. Eenmaal aangekomen parkeer je de auto in de garage Flowparking Amsterdam onder het restaurant. Je pakt het OV (de Noord/Zuidlijn stopt vlakbij) of de benenwagen in enkele minuten richting centrum en vermaakt je de gehele dag in musea, rondvaartboten, winkels of waar dan ook. Hongerig en voldaan keer je terug naar de wereldkeukens van Vandaag. Hier krijg je op vertoon van je inrijkaart en groupon een uitrijkaart, die je pas gebruikt nadat je twee uur lang onbezorgd hebt geschept en gegeten van de meer dan 100 gerechten bij Restaurant Vandaag. Drankjes - fris, bier en wijn - zijn eveneens inbegrepen, maar bedenk wel dat je nog terug moet rijden.

Alle opties zijn inclusief in- en uitrijkaart voor 1 auto.

Moet je weten

Deal-voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: voor het buffet geldt een tijdslimiet van 2 uur. Niet geldig i.c.m. andere acties zoals "de jarige eet gratis". Verspilling wordt niet gewaardeerd - per niet-opgegeten/niet-opgedronken item wordt € 3 in rekening gebracht. Telefonische reserveringen worden niet in behandeling genomen. Alleen geldig voor de vestiging in Amsterdam. Inclusief frisdrank, bier, wijn, koffie en thee; exclusief sterke dranken. Alle opties zijn inclusief in- en uitrijkaart voor 1 auto bij Flowparking - Gelrestraat 2 te Amsterdam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Vandaag

Bij Vandaag schuif je aan voor All-In-Cuisine. En met all-in bedoelen ze ook all-in. Je kan er namelijk onbeperkt smullen van gerechten van verschillende wereldkeukens. Bijvoorbeeld van sushi, live wokken, spareribs en grillen én een uitgebreid dessertbuffet. Maar ook drankjes staan onbeperkt tot je beschikking. 's Zondags serveren ze een al even uitgebreid buffet. Ook met kinderen is het prima vertoeven bij Vandaag; er is namelijk een kinderbuffet en een Kidscorner. Voor de kleine chefs in de dop kan er in de kinderkeuken ook koekjes (voor thuis) gebakken worden. Nog even over die wereldcuisines: elke maand staat het restaurant in het teken van een thema. Denk aan Surinaams, Oesters & Bubbels en USA. Je vindt Vandaag in Amsterdam pal tegenover de Rai.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 1 locatie

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.