Restaurant Yip Asian Cuisine

Hele kreeft van zo'n 600 gram p.p. + bijgerecht bij Yip Asian Cuisine in hartje Den Haag (vanaf 2 personen)

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 50% korting.
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop


Kraak, zuig, slurp en smul van een dikke kreeft en kies uit gebakken rijst, witte rijst of groene salade om je maaltijd compleet te maken.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Net als bij de schijnbewegingen van Cristiano Ronaldo zijn de klauwen van een kreeft een ware specialiteit, is er de intentie om ze te kraken en kan je altijd nog overgaan op tape wanneer zijn scharen te dreigend worden. Ontmantel op eigen wijze de grote ster van de zee bij Yip Asian Cuisine.

Kies uit 4 opties

  • € 39,99 voor een hele kreeft p.p. incl. bijgerecht voor 2 personen (waarde € 80)
  • € 59,99 voor een hele kreeft p.p. incl. bijgerecht voor 3 personen (waarde € 120)
  • € 79,99 voor een hele kreeft p.p. incl. bijgerecht voor 4 personen (waarde € 160)
  • € 119,99 voor een hele kreeft p.p. incl. bijgerecht voor 6 personen (waarde € 240)

Als je deze deal koopt krijg je per persoon een gevaarte van zo’n 600 gram per persoon voorgeschoteld. Een gekookte kreeft wordt knalrood en rood betekent in de natuur immers gevaar. Analyseer je prooi, ga hem doordacht te lijf en probeer hem zo van zijn pantser te ontdoen. Wanneer je dit op vakkundige wijze doet word je beloond met zacht, sappig vlees. Uiteraard krijg je de nodige gereedschap om je doel eenvoudig te verwezenlijken. Daarnaast krijg je per persoon een bijgerecht in de vorm van gebakken rijst, witte rijst of een groene salade.

Voorwaarden


Met je groupon in je binnenzak - afgedrukt of op je telefoon - kan je bij Yip binnen vier maanden na aankoop ervan terecht om te eten, op alle dagen van de week. Reserveren is wel nodig, dus doe dat in ieder geval 24 uur van tevoren of eerder even via reserveren.groupon.nl. Als je diner nou onverhoopt niet kan ondergaan, laat dat Restaurant Yip dan minimaal 24 uur van tevoren weten anders vervalt de geldigheid van je groupon. Bij deze deal is heel veel inbegrepen, maar drankjes niet. Per persoon gebruik je maximaal één groupon, maar als je groupons kado wil doen om bijvoorbeeld met een hele grote groep te komen eten dan is meer groupons kopen toegestaan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Yip Asian Cuisine


Halverwege de gezellige Denneweg in het centrum van Den Haag vind je Restaurant Yip. Dit Aziatische restaurant combineert lekkernijen uit onder meer Japan, China en Thailand tot een veelzijdig culinair repertoire. Zo sieren allerlei spannende soorten sushi de menukaart. Wat dacht je van sushi met banaan, of met St. Jacobsschelp? Of je eet er lekkers van de teppanyaki-plaat. Vleesgerechten die direct van de grill zo op een bord in het sfeervolle restaurant onder je neus terecht komen.

Restaurant Yip Asian Cuisine

Restaurant, Aziatisch
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.