Restaurant Zott

Driegangenlunch van de chef voor 1-6 personen bij Restaurant Zott in Nieuwegein

Beperkte tijd beschikbaar!
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop


Voor een verrassende lunch gebaseerd op seizoensproducten kan je lang in de keuken staan, of je laten overweldigen bij Zott.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Net als een ui bestaat een diner uit meerdere lagen, kan het je tot tranen roeren en weet een chef er wel raad mee. Pink een traantje weg bij Restaurant Zott.

Kies uit 4 opties

  • € 24,99 voor een driegangenlunch van de chef voor 1 persoon
  • € 49,99 voor een driegangenlunch van de chef voor 2 personen
  • € 99,99 voor een driegangenlunch van de chef voor 4 personen
  • € 149,99 voor een driegangenlunch van de chef voor 6 personen

De chef van Zott maakt dag in dag uit zijn reputatie waar, en niet alleen tijdens de laatste zes uur van de dag. Hij volgt zijn inspiratie omdat hij weet dat-ie dan aangename ‘bestemmingen’ bereikt en zijn trouwe klandizie volgt hem met een glimlach. Breek jouw dag met een voor-, hoofd- en nagerecht uit het creatieve culinaire brein van de Zott-chef om verZott op te worden.

De invulling van dit 3-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief drankjes. De invulling van dit 3-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Restaurant Zott


In Vreeswijk (Nieuwegein), direct aan de Lek, vind je Zott. Op de kaart van dit restaurant staat lekker veel culinair lekkers, zoals zeeduivel, Portobello Wellington en speenvarkenfilet. Consistent vinden de ervaren restaurateurs er het uitdagende evenwicht tussen chique en speels, creatief en klassiek, prijs en kwaliteit. Laat je verrassen door de vindingrijkheid van de witte brigade, laat je adviseren door de zwarte brigade over een bijpassend glas wijn, laat je overrompelen door de zorgvuldig gecreëerde ambiance. De uitspanning is vanwege de romantische ligging vlakbij de iconische Oude Sluis een populaire plek voor trouwdiners. Voor mensen die zot op elkaar zijn dus.

Restaurant Zott

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.