Geen nieuwe meldingen

Return Saunapark

Dagentree voor 1 of 2 personen bij Return Saunapark in Brüggen, Duitsland

Resterende tijd beperkt!
Tot 51% korting.
Kies optie

In een Notendop

Uitgebreide momenten van ontspanning wachten op je in dit Duitse saunapark met 8 sauna’s, een buitenzwembad, bubbelbaden en meer.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

De Duitse miniatuurstoomtreinenverzamelaar Siegmund Auna zat in 1835 per abuis een keer urenlang opgesloten in zijn hobbykamer, waarna hij daarna zwetend maar zeer ontspannen besefte dat hij een unieke uitvinding op zijn naam kon zetten. Blaas je stoom af bij Return Saunapark.

Kies uit twee opties

  • € 16,90 voor dagentree voor 1 persoon (waarde € 26,50)
  • € 25,90 voor dagentree voor 2 personen (waarde € 53)

Van spannung maken ze in Brüggen ontspannung. Nét over de grens nabij Venlo kom je geheel tot rust in dit park. Je kan je eigen badkleding, slippers en handdoeken meenemen maar die ook huren ter plekke. Je hebt de hele dag de tijd om je onder te dompelen in dompelbaden, sauna’s, bubbelbaden en wat je ontspannen hartje maar begeert.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: niet nodig, toon je groupon bij aankomst.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Neem je eigen badkleding, slippers en handdoeken mee. Naar wens kunnen die ook gehuurd worden op locatie. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Return Saunapark

Op 19 autominuten van Venlo komt een echt vakantiegevoel naar boven bij het idyllisch op het platteland gelegen Return Saunapark in het Duitse Brüggen. Geen wonder want in de schilderachtig ontworpen faciliteit zijn acht verschillende sauna's beschikbaar voor wellnessliefhebbers. Goed verwarmd zijn de 4-seizoenensauna, de blokhutsauna en de vuursauna en ook de aroma- en lichtsauna, hooisauna, pekelgrot, stoombad en saunahut beloven uitgebreide ontspanningsmomenten. Er is ook een verscheidenheid aan verfrissende buitenzwembaden, een verwarmd bubbelbad en een zwembad. Extra ontspanning is te vinden in speciale ontspanningsruimtes of op de grote ligweide. Het saunapark maakt deel uit van Return Sport and Wellness in Mönchengladbach, waar het niet alleen ontspannen is, maar ook op een moderne manier kan worden vertoefd.

Return Saunapark

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.