Geen nieuwe meldingen

1 of 2 Chelsea RFID lederen portemonnee

RFID-kaarthouder

50+ gekocht
€ 39,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze Chelsea RFID lederen portemonnee is verkrijgbaar in verschillende kleuren naar keuze.

Product-details

  • De hoogwaardige RFID-blokkeerisolatie voorkomt elektronische zakkenrollen en beschermt creditcards tegen RFID-diefstal
  • De Smart Strap biedt snelle toegang tot je (betaal-)kaarten
  • De Smart Strap schuift automatisch in wanneer deze wordt losgelaten
  • Materiaal: leer
  • Afmetingen: 10,5 x 6,8 x 0,7 cm
  • Gewicht: 22,7 gr.
  • Beschikbaar in 3 kleuren: bruin, zwart of cognac

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.