Geen nieuwe meldingen

Rijschool A&R

10, 15 of 20 autorijlessen inclusief examens bij Rijschool A&R

Kies optie

In een Notendop

  • Stapsgewijze lessen in een logische volgorde met instructiekaart

  • Ervaring met jonge en oudere leerlingen

  • In de omgeving van Leiden

Over deze deal

Voor het eerst zelf autorijden is een compleet nieuwe ervaring, net als voor het eerst fietsen of ontdekken dat je objecten kan verplaatsen met je ogen. Ontwikkel een nieuwe vaardigheid met 10, 15 of 20 autorijlessen inclusief examens bij Rijschool A&R.

Kies uit de volgende opties


  • € 199 voor 10 rijlessen + praktijkexamen (waarde € 549)
  • € 299 voor 15 rijlessen + theorie- en praktijkexamen (waarde € 749,55
  • € 399 voor 20 rijlessen + theorie- en praktijkexamen (waarde € 924,55)

De deal is geldig voor elke beginnende leerling. Beginnend wil zeggen 3 lessen of minder. De instructeur leert je 10, 15 of 20 keer, 60 minuten lang, rijden in een schakelauto. Leg je alle lessen af bij Rijschool A&R en zegt je instructeur dat je er klaar voor bent, dan mag je examen doen. Het praktijkexamen is inbegrepen en bij 15 of 20 rijlessen is zelfs ook het theorie-examen inbegrepen. Alleen de eigen verklaring komt er nog bij. De deal is geldig in de omgeving van Leiden, woon je daar in de buurt dan zit je dus goed.

Rijschool A&R


Rijschool A&R begeleidt zowel jonge als oudere leerlingen naar het rijbewijs. Je krijgt hier les zoals het hoort: stapsgewijs en in een logische volgorde. Je krijgt een instructiekaart waar je vorderingen op te zien zijn. De lessen bereiden je goed voor op het examen, aangezien je altijd examenroutes rijdt.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/mMsEFL3cfWXdKW5onMtf/tB-700x424”alt”=”© Groupon” width=”470” />

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief eigen verklaring à € 25,80.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0641 833 946, o.v.v. Groupon.
Meer info: alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt er € 30 in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. Als je twijfelt of je een beginnende leerling bent, kun je contact opnemen met Rijschool A&R. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Rijschool A&R. Een rijles duurt 60 minuten. Inclusief voertuighuur tijdens het examen à € 35. Alleen geldig voor regio Leiden. Je kunt opgehaald worden binnen een straal van 15km van CBR Leiden. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool A&R