Theoriecursus en -examen voor 1 of 2 pers. bij Rijschool Amstel

Rijschool amstel

Tot 52% korting.
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Wat je krijgt


Kies uit twee opties

  • € 69,99 voor een theoriecursus en -examen voor 1 persoon (waarde € 140)
  • € 134,99 voor een theoriecursus en -examen voor 2 personen (waarde € 280)

Je dag begint ‘s ochtends om 7.00 uur waar je tot 13.30 uur wordt klaargestoomd voor het examen. Eerst wordt de theorie uitgebreid behandeld aan de hand van verschillende voorbeeldvragen. Daarna krijg je nog verschillende ezelsbruggetjes aangeleerd waarmee je bepaalde regels eenvoudig kan onthouden. Tussendoor is er een pauze van 20 minuten en wordt er koffie, thee en koekjes geserveerd. Rond 13.30 arriveert de touringcar die je naar het CBR brengt voor het examen, dat bestaat uit de volgende drie onderdelen:

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 30 vragen over verkeersregels
  • 10 vragen over verkeersinzicht

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op http://www.rijschoolamstel.nl/opleidingen/theoriecursus, o.v.v. je groupon-codes in het veldje 'Opmerking/vraag'.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Theorie-examens in de avond of het weekend zijn in overleg mogelijk, tegen een toeslag van €10. Theorie-examens in het Engels zijn in overleg mogelijk, tegen een toeslag van €10. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool Amstel


Bij Amstel vinden ze het belangrijk dat je als leerling de beste begeleiding krijgt. Lessen bestaat dan ook uit veel aandacht aan jouw sterke en zwakke punten zodat je snel en veilig kan leren én de weg op kan. De rijschool is actief in Amsterdam, Haarlem, Zaandam en omstreken.

Rijschool amstel

Les, Rijschool
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.