Motorrijlessen met een AVD- en AVB-examen bij Rijschool Anoep

Resterende tijd beperkt!
Tot 63% korting.
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Kies uit twee opties

  • € 299 voor 10 motorrijlessen inclusief AVD- en AVB-examen (waarde € 860)
  • € 369 voor 12 motorrijlessen inclusief AVD- en AVB-examen (waarde € 940)

De lessen duren 60 minuten. De instructeur brengt je alle kneepjes van het motorrijden zal bij. Naast de motorrijlessen is er het motorpraktijkexamen dat uit 2 examens bestaat: het AVB-examen en het AVD-examen. Het eerste examen Algemene VoertuigBeheersing (AVB) bestaat uit de bijzondere verrichtingen. Het tweede examen is de Algemene VerkeersDeelneming (AVD) op de openbare weg.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: bijkomende kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0641 970 786, o.v.v. Groupon (alleen voor de eerste afspraak),
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt er € 25 in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. De 10 lessen zijn verdeeld in 5 - 6 lessen voor het AVB-examen en 5 - 6 lessen voor het AVD-examen. Legitimatie verplicht bij de eerste afspraak. Een les duurt 60 minuten. Het praktijkexamen is alleen geldig i.c.m. een volledige rijopleiding bij Rijschool Anoep. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool Anoep


Bij Rijschool Anoep kennen ze de geheimen van goed motorrijden als geen ander. Met ruim 20 jaar ervaring zijn ze een begrip en hebben ze talloze cursisten veilig en verantwoord opgeleid in de regio Leiden. De motorinstructeurs krijgen regelmatig bijscholing om hun kennis up-to-date te houden.

Rijschool Anoep

Les, Rijschool
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.