sluit
TTD Launch

Rijschool Anoep

Rooseveltstraat 43F, Leiden

Motorrijlessen met een AVD- en AVB-examen bij Rijschool Anoep

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 1-4.
Code toepassen
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze rijlessen duren 60 minuten waarbij zoveel mogelijk examenroutes worden gereden en zijn inclusief een AVD- en AVB-examen.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 299 voor 10 motorrijlessen inclusief AVD- en AVB-examen (waarde € 885)
  • € 369 voor 12 motorrijlessen inclusief AVD- en AVB-examen (waarde € 975)

De lessen duren 60 minuten. De instructeur brengt je alle kneepjes van het motorrijden zal bij. Naast de motorrijlessen is er het motorpraktijkexamen dat uit 2 examens bestaat: het AVB-examen en het AVD-examen. Het eerste examen Algemene VoertuigBeheersing (AVB) bestaat uit de bijzondere verrichtingen. Het tweede examen is de Algemene VerkeersDeelneming (AVD) op de openbare weg.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: bijkomende kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0641 970 786, o.v.v. Groupon (alleen voor de eerste afspraak),
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt € 25 in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. De 10 lessen zijn verdeeld in 5 - 6 lessen voor het AVB-examen en 5 - 6 lessen voor het AVD-examen. Legitimatie verplicht bij de eerste afspraak. Een les duurt 60 minuten. Het praktijkexamen is alleen geldig i.c.m. een volledige rijopleiding bij Rijschool Anoep. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool Anoep

Bij Rijschool Anoep kennen ze de geheimen van goed motorrijden als geen ander. Met ruim 20 jaar ervaring zijn ze een begrip en hebben ze talloze cursisten veilig en verantwoord opgeleid in de regio Leiden. De motorinstructeurs krijgen regelmatig bijscholing om hun kennis up-to-date te houden.