Geen nieuwe meldingen

Rijschool Goal

Goudriaankade 37, Den Haag

Regio Den Haag: 10 of 12 motorrijlessen inclusief een AVB- en AVD-examen bij Rijschool Goal

Kies optie

In een Notendop

In dubbel-lessen van 120 minuten per keer krijg jij het motorrijden snel onder de knie.

Over deze deal

Net als bij koorddansen tussen twee bergen heb je voor motor rijden evenwicht en oefening nodig. Vind de balans tussen je vaardigheden trainen en de vrijheid tegemoet rijden met motorrijlessen bij Rijschool Goal.

Kies uit twee opties

  • € 299 voor 10 motorrijlessen (60 min.) inclusief een AVB- en AVD-examen (waarde € 850)
  • € 349 voor 12 motorrijlessen (60 min.) inclusief een AVB- en AVD-examen (waarde € 934)

In blokken van 2 lessen tegelijk krijg je het motorrijden snel onder de knie. De rijschool werkt met het Rijopleiding Op Maat programma (ROM) om ervoor zo zorgen dat je zo efficiënt mogelijk les krijgt.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief Eigen Verklaring. Exclusief theorie-examen. Bijkomende kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl
Reserveren: verplicht telefonisch op 0614 535 664 of via e-mail op rijschoolgoal@hotmail.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimumleeftijd: 17 jaar. Een rijles duurt 2x 60 minuten. Het praktijkexamen is alleen geldig i.c.m. een volledige rijopleiding bij Rijschool Goal. Om praktijkexamen te mogen doen moet je geslaagd zijn voor je theorie-examen. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen en pakketten. Alleen voor beginnende leerlingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool Goal

Rijschool Goal helpt je een flink eind op weg als het gaat om het behalen van tenminste één doel: dat felbegeerde papiertje halen. Hier krijg je les van dezelfde rij-instructeur en je kan bovendien les krijgen in het Nederlands, Engels of Perzisch. Er worden flexibele lestijden gehanteerd, dus je kan er terecht wanneer het jou uitkomt.