Geen nieuwe meldingen

Rijschool Promoot

Ruwaardlaan 38, Ridderkerk

10 tot 20 autorijlessen incl. praktijkexamen en naar keuze theorie-examen

Kies optie

In een Notendop

Start met het halen van je rijbewijs met 10 lessen incl. praktijkexamen óf 15 of 20 lessen incl. zowel theorie- als praktijkexamen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 180 voor 10 autorijlessen incl. praktijk-examen (waarde € 535)
  • € 280 voor 15 autorijlessen incl. theorie- en praktijkexamen (waarde € 713,55)
  • € 380 voor 20 autorijlessen incl. theorie- en praktijkexamen (waarde € 863,55)

Rijschool Promoot

Het halen van je rijbewijs is een serieuze zaak. Desalniettemin vindt Rijschool Promoot dat het halen van je rijbewijs, voor je auto, motor óf scooter, een leerzame en fijne ervaring moet zijn. Door de ervaren en goed opgeleide instructeurs is er de juiste kennis in huis om je snel naar je rijbewijs te begeleiden. Er wordt gelest in Ridderkerk, Rotterdam, Barendrecht, Zwijndrecht, Dordrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht ,Sliedrecht en omgeving.

Fine Print

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag en in overleg op zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief eigen verklaring à € 27,80. Optie 1 is exclusief theorie-examen à € 28,55. Deze moet je zelf bij het CBR aanvragen en betaal je aan het CBR.
Reserveren: verplicht telefonisch op 06 24 24 76 95, o.v.v. Groupon.
Meer info: alleen voor beginnende leerlingen. Eén les duurt 50 minuten. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Rijschool Promoot. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Geen (deel)restitutie mogelijk. Lessen in Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Heerjansdam, Zwijndrecht, Hendrik ido Ambacht, Alblasserdam en in de Hoeksche Waard. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool Promoot