Geen nieuwe meldingen

Goudakkkerstraat 4, Dieren

10-20 autorijlessen incl. praktijkexamen bij Rijschool Verkeer

Kies optie

In een Notendop

Laat je met 10, 15 of 20 rijlessen op weg helpen om wegwijs te worden als verkeersdeelnemer en rijd veilig door dat praktijkexamen heen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 199 voor 10 Autorijlessen incl. praktijkexamen (waarde € 600)
  • € 299 voor 15 Autorijlessen incl. praktijkexamen (waarde € 750)
  • € 399 voor 20 Autorijlessen incl. praktijkexamen (waarde € 945)

Als beginnende leerling leer je alle kneepjes die je nodig hebt om zelfstandig de weg op te kunnen in een lessenreeks van 60 minuten per les. Binnen een straal van ongeveer 20 kilometer rond de rijschool in Dieren kan je je thuis laten ophalen. Lessen volgen kan al vanaf 16,5 jaar en een praktijkexamen is ook inbegrepen.

Let op: alleen voor beginnende leerlingen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Bijkomende kosten: Eigen Verklaring en theorie-examen zijn niet inbegrepen. Kijk voor actuele kosten hiervoor op www.cbr.nl.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0644 131 239, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Een les duurt 60 minuten. Alleen voor beginnende leerlingen. De rij-instructeur haalt je op, als je in Arnhem, Dieren, Eerbeek, Rheden, Velp of Zutphen woont. Anders starten je lessen vanaf de rijschool. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Rijschool Verkeer. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool Verkeer

Rijschool Verkeer is actief in de regio Apeldoorn, Arnhem, Dieren, Eerbeek, Rheden, Velp en Zutphen. De ervaren en gediplomeerde instructeurs en eigen lesauto's helpen je op weg naar je felbegeerde rijbewijs. Rijschool Verkeer is bovendien gespecialiseerd in rijopleidingen voor mensen met faalangst.