Geen nieuwe meldingen

Regio Amsterdam: 10-20 autorijlessen inclusief een praktijkexamen bij Rijschool Zaheera

Tot 66% korting.
Kies optie

In een Notendop

Stap in de lesauto, pak het stuur en navigeer richting dat felbegeerde roze pasje.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 199 voor 10 autorijlessen inclusief een praktijkexamen (waarde € 600)
  • € 299 voor 15 autorijlessen inclusief een praktijkexamen (waarde € 780)
  • € 399 voor 20 autorijlessen inclusief een praktijkexamen (waarde € 960)

De lessen bij Rijschool Zaheera duren 50 minuten, in overleg word je opgehaald waar jij wil, binnen de regio Amsterdam dan.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop van maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief theorie-examen en eigen verklaring. Bijkomende kosten voor examens en Gezondheidsverklaring worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl. Reserveren: verplicht van tevoren telefonisch op 06-27842485, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt er € 35,- in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Lessen in de omgeving van Amsterdam. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Rijschool Zaheera. Een saldokaartje met 1000 theorievragen kan ter plaatse worden gekocht voor € 25, een theorieboek voor € 20. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool Zaheera

Rijschool Zaheera draagt de naam van eigenaresse én instructrice Zaheera Ayube. Behalve de lessen in haar eigen zaak verzorgt deze enthousiaste dame de lessen voor een aantal grotere rijscholen. Modern en betrouwbaar zijn dé karakteristieken van dit kleinschalige bedrijf. Zaheera neemt namelijk regelmatig zelf weer plaats in de (rij)schoolbanken. Om zich bij te laten scholen over nieuwe les-technieken, veranderde verkeerssituaties of om jou tips te kunnen geven over het omgaan met agressie in het verkeer. Én zij weet: rijden kan best een beetje spannend zijn. Té spannend is echter niet handig. In dat geval schakelt zij constant met jou zodat faalangst het onderspit delft. Stap in die flitsende Volkswagen, op weg naar je auto-rijbewijs.