Geen nieuwe meldingen

Rijschool Royal

Azaleastraat 15, almere

10, 15 of 20 autorijlessen incl. een praktijkexamen bij Rijschool Royal

10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Les op je eigen tempo in Almere, Amsterdam, of ‘t Gooi en word een volwaardige weggebruiker.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 199 voor 10 autorijlessen + een praktijkexamen (waarde € 658)
  • € 299 voor 15 autorijlessen + een praktijkexamen (waarde € 858)
  • € 399 voor 20 autorijlessen + een praktijkexamen (waarde € 1.058)

Wat je moet weten

Geldigheid: de eerste les moet plaatsvinden binnen 6 maanden van het moment van aankoop, daarna heb je onbeperkt de tijd voor de resterende lessen op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0639 563 077, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: een les duurt 60 minuten. Lessen in omgeving Almere, Amsterdam en 't Gooi. Alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt er € 40 in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Na het starten met de Groupon lessen moet regelmatig gelest worden, dit houdt in dat geen tussenpozen langer dan 3 weken gehouden mogen worden zonder geldige reden. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Rijschool Royal. Houd rekening met een mogelijke wachttijd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool Royal

Bij Royal is het mogelijk om te lessen in de regio's Almere, Amsterdam en 't Gooi. Deze rijschool biedt verschillende soorten lespakketten aan, al is het uiteraard ook mogelijk om losse lessen of aparte examens aan te vragen. Bijzonder aan Rijschool Royal is dat ze je ook zuinig leren rijden en jij je bewust wordt hoe je brandstof kan besparen.