Geen nieuwe meldingen

2 locaties

Behandeling tegen overmatig zweten met botuline-toxine bij Botuline Rimpelzorg Klinieken in Hilversum of Almere

Kies optie

In een Notendop

Heb jij tijdens het lezen van deze zin last van klamme handen, zweetvoeten of vochtige oksels dan is deze deal wellicht wat voor jou.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
H
hannie
3 beoordelingen3 beoordelingen
maart 1, 2021
Goed bereikbare praktijk, goed parkeren en schoon. Vriendelijke en betrokken arts
H
Helga
2 beoordelingen2 beoordelingen
december 18, 2020
Erg vriendelijke arts en een superresultaat! En als extra cadeautje ook nog een mooie serenade van hem met een mooi lied begeleid door een mooi harmonium.

Over deze deal

Net als bij klaverjassen heb je bij overmatig zweten de situatie zelf niet altijd onder controle, heb je geaccepteerd dat je soms nat gaat en is het wel erg makkelijk om je partner steeds de schuld te geven. Troef in voor een behandeling bij Botuline Rimpelzorg Klinieken.

Kies uit 3 opties

  • € 229 voor een behandeling tegen overmatig zweten met botuline-toxine voor 1 zone (waarde € 450)
  • € 449 voor een behandeling tegen overmatig zweten met botuline-toxine voor 2 zones (waarde € 900)
  • € 669 voor een behandeling tegen overmatig zweten met botuline-toxine voor 3 zones (waarde € 1.350)

Op zoek naar een behandeling tegen zweten? Botuline-toxine is een manier om de zweetkliertjes te vernauwen zodat je minder snel last hebt van natte oksels, klamme handen of zweetvoeten. Wanneer enkel een deodorant niet meer werkt en je verschillende alternatieven hebt geprobeerd om het overmatige zweten te remmen, is botuline-toxine een optie om in overweging te nemen. Zeker nu Botuline Rimpelzorg Klinieken hun botuline-toxine-behandeling tegen zweten met korting aanbiedt. Je kan terecht voor een behandeling bij de vestigingen in Hilversum en Almere en hoeft dus ook niet te zweten over overmatige kosten.

Botuline-toxine

Botuline-toxine is een eiwit dat wordt ingezet om de kleine spiertjes die rimpels veroorzaken te doen ontspannen. Zo kan de huid zich vervolgens ook ontspannen om een zachter, frisser uiterlijk met minder lijntjes en plooien te laten ontstaan. Botuline-toxine wordt ook ingezet tegen migraine, putjeskin, tandvleeslach en overmatig transpireren – het laatste is een lastig te behandelen aandoening van oksels, handen en/of voeten.

Zones:

  • Beide oksels
  • Beide handen
  • Beide voetenKijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een geschikte arts.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 06 108 820 04, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Deze deal is geldig voor de vestigingen in Hilversum en Almere. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rimpelzorg Kliniek

De kliniek met vestigingen in Hilversum, Almere, Amsterdam en Amersfoort is het toneel van de professionals van Botuline Rimpelzorg Kliniek. De naam zegt eigenlijk al genoeg maar naast ervaren zorg voor het aanpakken van rimpels kunnen ook littekens, ouderdomsvlekken en wratjes worden behandeld en kan je tatoeages weg laten laseren. Bovendien is de kliniek met vestigingen in Hilversum, Almere en Amsterdam jouw pleisterplaats voor behandelingen met injectables, voor haarimplantatie, voor feacelifts en voor ooglidcorrectie met PlexR. Alle behandelingen bij Botuline Rimpelzorg Kliniek staan onder supervisie van de BIG-geregistreerde esthetisch chirurg dhr. Sediqi uitgevoerd.