Geen nieuwe meldingen

Dam 21, Amsterdam

Ripley's Believe It Or Not! op de Dam in Amsterdam

Beperkte tijd beschikbaar!
Wordt veel gekocht!
Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Verwonder je over de zeldzame mensheid en dito kunstwerken die de wereld rijk is en kom overal waar je loopt bijzondere voorwerpen tegen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
Saied
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 3, 2020
Supermakkelijk en goed geregeld
B
Berien
2 beoordelingen2 beoordelingen
september 3, 2020
My kids loved it so much
L
Lawrencia
3 beoordelingen2 beoordelingen
3 dagen geleden
Kan beter, moest alles opnieuw online op hun site boeken....
A
Ashley
7 beoordelingen3 beoordelingen
september 2, 2020
Erg goede service, leuke beleving.
A
Ashley
7 beoordelingen3 beoordelingen
september 2, 2020
Goede service. Wij waren iets eerder dan het tijdslot dat we eigenlijk geboekt hadden, maar dat was geen probleem. We mochten evengoed alvast naar binnen.
B
Berien
2 beoordelingen2 beoordelingen
september 2, 2020
My kids were so happy
R
René
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 2, 2020
Nvt
M
Marianna
8 beoordelingen2 beoordelingen
september 1, 2020
Top
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Entreeticket voor kinderen of volwassenen
  • Inclusief een collectieboekje
  • Locatie: Dam 21 in Amsterdam
  • Geldig t/m 3 januari 2021

Robert Ripley maakte er zijn levenswerk van de wereld rond te reizen om de meest opmerkelijke natuurlijke, wetenschappelijke, artistieke en menselijke eigenaardigheden te verzamelen. Zijn vondsten worden in dit museum tentoongesteld om de essentie van oude beschavingen en hedendaagse kunst te bewaren voor toekomstige generaties

Het imposante gebouw staat bomvol levensgrote poppen van mensen die in het boek van Guinness World Records te vinden zijn. Zo kan je o.a. op de foto met de langste man ter wereld of met een van de dames die traditiegetrouw elk levensjaar een extra ring om haar nek laat plaatsen. Ook vind je de meest bijzondere kunstwerken die de naamgever - ontdekkings- en wereldreiziger - in zijn zoektocht naar het ‘ongelooflijke’ en ‘bizarre’ is tegengekomen.

En terwijl je kennismaakt met de zeldzame mensheid en dito kunstwerken die de wereld rijk is, verdwaal je in de Space Tunnel en speel je met optische illusies en interactieve mind-games. Ook kom je overal waar je loopt bijzondere voorwerpen tegen. Denk bijvoorbeeld aan de kaak van een reuzenhaai, een stukje Berlijnse muur en een enorme robot. Of je neemt plaats in de 5D-bioscoop waar je een eigen Virtual Reality-bril op krijgt.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor Ripley's Believe It Or Not! vanaf het moment van aankoop t/m 3 januari 2021 op alle openingsdagen.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: online inwisselen op https://gr.pn/2YQQkgU; inwisselinstructies op de groupon.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Kinderen jonger dan 14 jaar hebben uitsluitend onder begeleiding van een volwassene toegang. Gratis toegang voor kinderen t/m 4 jaar. In verband met de drukte binnen wordt aangeraden om voor 12.00 of na 16.00 uur Ripley's te bezoeken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ripley's Believe It Or Not!

Dit interactieve museum op de Dam laat je kennismaken met intrigerende, vreemde en bijzondere aspecten van het leven. Ripley's is geschikt voor jong en oud, telt maar liefst vijf verdiepingen en biedt meer dan 500 bizarre exposities voor urenlang vermaak. Je verkent het museum in je eigen tempo en wandelt door 19 unieke galerijen. Met uitzicht op de historische Dam en een groot deel van de hoofdstad kan je na je bezoek plaatsnemen in de ruime loungeruimte op de bovenste verdieping voor een kop koffie of een glaasje fris met wat lekkers.

Instagram Facebook Twitter