Geen nieuwe meldingen

Escape room naar keuze (60 min.) bij Roba Festa in Helmond

Resterende tijd beperkt!
Tot 43% korting.
Kies optie
NieuwBoek nu een tijd of later

In een Notendop

Kies uit twee escape rooms: “The Pink Panther” (2-6 pers.) en “Back to the Future” (6 -12 pers.) - bij beide thema’s heb je 60 min. de tijd.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Het mysterie van een groep mensen die zelf gráág willen dat iemand ze opsluit in een kamer - en dan moet het échte mysterie nog beginnen. Los het samen op bij Roba Festa.

Kies uit twee opties

  • € 54,99 voor de escape room “The Pink Panther” voor 3-6 pers. (waarde € 90)
  • € 84,99 voor de escape room “Back to the Future” voor 6-10 pers. (waarde € 150)

Je kan kiezen tussen twee uitdagende escape rooms. Voor beide thema’s geldt dat je maximaal 60 minuten de tijd hebt om het raadsel op te lossen en daarmee het spel te winnen.

The Pink Panther (3-6 personen)

De duurste diamant ter wereld, The Pink Panther, is gestolen. Inspecteur Clouseau kan wel wat hulp gebruiken bij het terugvinden van deze kostbare diamant. Zet collectief je hersenen aan het werk en ontrafel het mysterie. Lukt het jullie om The Pink Panther op tijd boven tafel te krijgen…?

Back to the Future (6-12 personen)

Deze escape room neemt je mee in het verhaal van Doc en Marty uit de film Back to the Future. Doc: “Roads? Where we’re going, we don’t need roads.” Je treedt in de voetsporen van deze twee filmhelden en maakt je eigen reis door de tijd. In het verleden en in de toekomst gaan jullie op zoek naar aanwijzingen, maar laat je onderweg niet afleiden…

Bekijk hier de video van de escaperooms.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 12 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Zorg dat iedereen 15 minuten voor aanvang aanwezig is. Geldig voor de escape rooms "The Pink Panther" (2-6 pers.) of "Back to the Future" (6-10 pers.). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Roba Festa

Bij Roba Festa in Helmond kan je terecht voor uiteenlopende uitjes. Letterlijk vertaald betekent Roba Festa "spullen en smullen" en dat is eigenlijk wel een accurate beschrijving van wat het bedrijf biedt. Het pand - dat industrieel ingericht is met een vintage knipoog - zit vol met verrassingen. Er worden hier o.a. workshops gegeven, er zijn drie escape rooms, je kan wijnen proeven, er is een professionele kookstudio aanwezig waar je terecht kan voor een masterclass Koken óf voor catering van je feestje, maar een ruimte afhuren voor een eigen activiteit behoort ook tot de mogelijkheden. Voor bedrijfsuitjes of verjaardagsfeesten biedt Roba Festa dan ook persoonlijke arrangementen aan, aangepast aan jouw wensen en budget. Elke combinatie van activiteiten en elk idee is bespreekbaar.

Roba Festa

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.