Geen nieuwe meldingen

Rocket Dog suède dameslaarzen

Rocket Dog suède dameslaarzen

10+ gekocht

In een Notendop

Deze stijlvolle dameslaarzen van suède zijn geschikt voor dagelijks gebruik tijdens het winterseizoen en hebben een klassiek ontwerp

Product-details

  • Klassiek ontwerp
  • Voering van schapenvacht
  • Materiaal: Suède
  • Rubberen zool
  • Rocket Dog-merk
  • Middenkuit-hoogte

Maattabel:

Britse maat EU-maat Voetlengte
3 36 21,6 cm
4 37 22,4 cm
5 38 23,3 cm
6 39 24,1 cm
7 40 25 cm
8 41 25,8 cm

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.