sluit
Gebruik code BUURT25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Rockid Party

Gevers Deynootweg 128 F, The Hague

Een muzikaal kinderfeestje: neem een nummer op met 6-15 kinderen bij Rockid Party in Den Haag

Kies optie
Promotie eindigt in:3 dagen 02:44:12
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Nodig max. 14 van je beste vriendjes en vriendinnetjes uit voor een muzikaal kinderfeestje waarbij jullie een zelfgekozen nummer opnemen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
V
V
4 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juli 4, 2021
Wat een leuk kinderfeestje! Goed geregeld, vriendelijke gastheer en gastvrouw, onze dochter heeft met haar vriendinnen een top middag gehad! En de meiden gingen vol trots en enthousiasme met hun cd naar huis :-)

Over deze deal

  • Muzikaal kinderfeestje met cd-opname voor 6-15 kinderen
  • Duur: 1,5 uur
  • Inclusief limonade

  • Je gaat eerst oefenen en daarna neem je 1 liedje naar keuze op
  • Een geluidstechnicus mixt het nummer af
  • Incl. digitaal MP3-bestand van de opname per e-mail
  • De jarige krijgt een gebrande CD gratis

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal één week van tevoren online via http://www.rockidparty.nl/contact.html óf via e-mail op info@rockidparty.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst afgedrukt of op je mobiel. Niet geldig icm andere acties. Je ontvangt een digitaal MP3-bestand van de opname per e-mail. De jarige krijgt een gebrande CD met het liedje. Tegen een meerprijs van € 1,50 per stuk kunnen er meer CD's gekocht worden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rockid Party

Jong of oud, in iedereen schuilt een ster. En bij Rockid Party willen ze die ster laten stralen. Vanuit Den Haag organiseren ze plaatselijk, maar ook door het land muzikale (kinder)feestjes. Zo kunnen kinderen, collega's of familieleden voor even voelen hoe het is om de nieuwe One Direction of Destiny's Child te zijn. Als nieuwbakken popsterren kiezen jullie zelf welk nummer je op wil nemen, mits er een instrumentale versie van bestaat. De geluidsman leidt alles in goede banen en zorgt na afloop dat de plaat geen onzuiverheden meer bevat. Wil je je helemaal een superster voelen dan is er ook nog de mogelijkheid om je eigen videoclip op te nemen. Je ontvangt één kopie van je eigen werk, maar tegen een kleine betaling zijn er meer af te nemen. Leuk als aandenken, of voor de fanschare die je al hebt opgebouwd.