Rodizio Rotterdam

Lunch: onbeperkt Braziliaanse rodizio bij Rodizio Rotterdam in hartje centrum

Kies optie

In een Notendop


Op traditioneel Braziliaanse wijze worden verschillende vleessoorten gegrild en vervolgens aan tafel recht van het spit voor je afgesneden.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Net als bij een draaimolen blijft het spit bij een Braziliaanse rodizio de hele avond draaien, is het nog knap lastig kiezen tussen alle opties en wil je het liefst elke ronde op een andere plek zitten om zo veel mogelijk uit de ervaring te halen. Houd je vast voor een culinair rondje door de Braziliaanse keuken bij Rodizio Rotterdam.

Kies uit 4 opties

Geldig op maandag t/m vrijdag:

  • € 14,99 voor 2 uur onbeperkt lunchen: “Rodizio Completo” voor 1 pers.
  • € 29,99 voor 2 uur onbeperkt lunchen: “Rodizio Completo” voor 2 pers.

Geldig op zaterdag en zondag:

  • € 17,99 voor 2 uur onbeperkt lunchen: “Rodizio Completo” voor 1 pers.
  • € 35,99 voor 2 uur onbeperkt lunchen: “Rodizio Completo” voor 2 pers.

Op traditioneel Braziliaanse wijze worden verschillende vleessoorten gegaard aan het spit. En deze malse stukken gegrild vlees worden vervolgens aan tafel recht van het spit voor je afgesneden. Zo vaak als je wilt. Je mag 2 uur lang genieten van deze luxe. En tussendoor kan je ook rustig blijven opscheppen van het uitgebreide buffet met bijgerechten en salades.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2019 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen en speciale themadagen). Reserveren kan tussen 12.00 en 14.30 uur. Koop je een groupon voor zaterdag en zondag, dan is deze doordeweeks ook te gebruiken. De groupon voor maandag t/m vrijdag is niet in het weekend te gebruiken.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig bij de vestiging in Rotterdam. Alleen geldig tijdens de lunch. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Maximaal 10 personen per reservering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rodizio Rotterdam


In hartje Rotterdam is het aan de Kruiskade 24 elke dag feest. Want bij Rodizio Rotterdam serveren ze met liefde een Braziliaanse fiesta op je bord. En niet alleen de traditionele Braziliaanse rodizio - waar mals gegrild vlees recht van het spit op je bord gesneden wordt - is altijd uitgenodigd. Want ook Italiaanse gevulde broodjes en Nederlands ambachtelijk landbrood zijn aanwezig op de lunchkaart. En om zo lang mogelijk van de feestvreugde te kunnen genieten biedt Rodizio Rotterdam verschillende all-you-can-eat arrangementen. Een bezoekje aan het industrieel ingerichte restaurant is extra memorabel als je tijdens een van de speciale evenementen komt eten, want dan wordt er tijdens het diner een kleurrijke Braziliaanse dansshow gegeven.

Rodizio Rotterdam

Restaurant, Braziliaans restaurant, Latijns-Amerikaans
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.