Rodizio Scheveningen

Onbeperkt Braziliaanse rodizio: lunch of diner bij Rodizio Scheveningen

Kies optie

In een Notendop


Op traditioneel Braziliaanse wijze worden verschillende vleessoorten gegrild en vervolgens aan tafel recht van het spit voor je afgesneden.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Net als bij een draaimolen blijft het spit bij een Braziliaanse rodizio de hele avond draaien, is het nog knap lastig kiezen tussen alle opties en wil je het liefst elke ronde op een andere plek zitten om zo veel mogelijk uit de ervaring te halen. Houd je vast voor een culinair rondje door de Braziliaanse keuken bij Rodizio Rotterdam.

Kies uit 6 opties

Geldig voor lunch op zaterdag en zondag:

  • € 17,99 voor 2 uur onbeperkt “Rodizio Completo” voor 1 persoon
  • € 35,99 voor 2 uur onbeperkt “Rodizio Completo” voor 2 personen

Geldig voor diner op alle dagen van de week:

  • € 19,99 voor 2 uur onbeperkt “Rodizio Completo” voor 1 persoon
  • € 39,99 voor 2 uur onbeperkt “Rodizio Completo” voor 2 personen
  • € 79,99 voor 2 uur onbeperkt “Rodizio Completo” voor 4 personen
  • € 119,99 voor 2 uur onbeperkt “Rodizio Completo” voor 6 personen

Op traditioneel Braziliaanse wijze worden verschillende vleessoorten gegaard aan het spit. En deze malse stukken gegrild vlees worden vervolgens aan tafel recht van het spit voor je afgesneden. Zo vaak als je op kan. Je mag 2 uur lang genieten van deze luxe. En tussendoor kan je ook rustig blijven opscheppen van het uitgebreide buffet met bijgerechten en salades.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2019 (m.u.v. feestdagen en speciale themadagen). Voor lunch kan je reserveren op zaterdag en zondag tussen 12.00 en 14.30 uur. Voor diner kan je reserveren op maandag t/m donderdag tussen 17.00 en 20.00 uur, op vrijdag om 17.00 uur, op zaterdag om 21.30 uur en op zondag om 20.30 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig bij de vestiging in Scheveningen. Alleen geldig tijdens lunch óf diner, afhankelijk van je aankoop. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Maximaal 10 personen per reservering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rodizio Scheveningen


© Groupon

Op een steenworp afstand van alle uitgaansgelegenheden aan de Scheveningse boulevard is Rodizio Scheveningen een fijne plek om een avond culinair te beginnen dan wel af te sluiten. Rodizio is ontstaan vanuit de behoefte om iets van de rijke Braziliaanse cultuur naar Nederland te brengen. Hier vind je dan ook de traditionele manier van vleesbereiding uit dat roemruchte Zuid-Amerikaanse land terug, de churrasco. Stukken gekruid Braziliaans vlees wordt aan een spies gegrild boven vuur, om die echte Braziliaanse smaak op te roepen. Ook sushi is onderdeel van het buffet, net als een selectie van groenten, kazen en Pão de Quejio, het huisgemaakte kaasbrood.

Rodizio Scheveningen

Restaurant, Braziliaans restaurant, Latijns-Amerikaans
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.