Geen nieuwe meldingen

Ron Gastrobar

Kies optie

In een Notendop

Kies 2 hartige gerechten en 1 dessert van de kaart en proef bijvoorbeeld Rons befaamde spareribs in zijn dito Michelin-restaurant.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Om sterren te zien kan je een studie astronomie volgen, een rondje maken door ‘t Gooi of onervaren meedoen aan een kickbox-wedstrijd, maar om sterren te proeven loop je naar binnen bij Ron Blaauw. Ervaar de schittering van culinaire ambachtelijkheid bij Ron Gastrobar in Amsterdam-Zuid.

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor een driegangenlunch à la carte voor 1 persoon
  • € 59,99 voor een driegangenlunch à la carte voor 2 personen
  • € 119,99 voor een driegangenlunch à la carte voor 4 personen

Met een reservering op zak kan je tussen 12.00 en 14.00 uur binnenkomen bij het met een Michelinster bekroonde sfeervolle restaurant van Ron Blaauw voor de lunch. Als je bent neergestreken en de kaart in handen hebt gekregen, heb je een harde noot om te kraken: het kiezen van twee hartige gerechten en daarna een dessert uit alle opties om van te watertanden. Wordt het dun gesneden runderstaartstuk met ansjoviscrème en maggieplantolie of toch langoustine van de BBQ met bisque en venkel? De voorzetting is een stuk eenvoudiger - proef, kauw, slik en laat alle verfijnde smaken langzaam op je smaakpapillen inwerken.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2019 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://www.rongastrobar.nl/reserveren, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. De drie gangen bestaan uit twee hartige gerechten en een dessert. Maximaal 8 personen per reservering. Reserveren tussen 12.00 en 14.00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ron Gastrobar

Ron Gastrobar is de sfeervolle uitspanning van de bekende Michelinsterrenchef Ron Blaauw. Je geniet er van de Frans-Internationale 'Blaauwe' keuken in een nonchalante en ontspannen sfeer. De gastronomische beleving staat hier centraal. Of het nu voor een uitgebreid feestelijk diner is, een sfeervolle lunch of een gezellig hapje met z’n tweeën: bij Ron Gastrobar haal je je culinaire hart op. Sinds december 2014 wordt de keuken consequent gewaardeerd met een Michelinster. Ook staat het restaurant op plek 28 van de Lekker 2019.

Ron Gastrobar

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.