Ron Gastrobar Indonesia Downtown

Ron Gastrobar Indonesia Downtown

Kies optie

In een Notendop


Proef 10 keer de essentie van de Indonesische rijsttafel met een moderne twist met bijvoorbeeld Gado gado, Rendang en Nasi.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Net als oude boeken doorbladeren om te kijken hoe het vroeger was, is het eten van authentieke gerechten een smaakvol kijkje in het verleden en iets om uitgebreid op te kauwen. Ga de geschiedenisboeken in bij Ron Gastrobar Indonesia Downtown.

De deal

  • € 49,99 voor een rijsttafel “Agus” voor 2 personen

Met deze shared dining deal bij Ron Gastrobar Indonesia Downtown in hartje Amsterdam dring je door tot de kern van de authentieke receptuur in Indonesië. Je neemt een beetje van dit en een beetje van dat uit de 10 verschillende gerechtjes de in smaak net zo verfijnd zijn als de presentatie van de “Agus”-rijsttafel.

  • Restaurant van Ron Blauuw
  • Hartje Amsterdam
  • Shared dining - 10 Indonesische gerechtjes

Tussen 12.00 en 14.00 uur mag je - op reservering - binnenkomen voor de lunch. Chef Agus en chef Ron hebben allebei hun eigen mooie herinneringen aan de typische rijsttafel. Rijsttafel “Agus” draait dan ook allemaal om de ervaringen van eerstgenoemde chef - geboren op Java met een moeder die hem de fijne kneepjes van het vak leerde. In deze rijsttafel vind je authentieke gerechten uit de Indonesische keuken met een moderne twist. Per persoon worden er 10 kleine gerechtjes geserveerd met typisch Indonesische Nasi goreng en Nasi putih en andere geurige en kleurrijke gerechtjes. Zo lik je bijvoorbeeld je vingers af bij Babi Ketjap - varkensvlees in ketjap en steranijs - en bij Saté Kambing - saté van geit in ketjapsaus. Tijdens het uitserveren krijg je uitleg over de rijsttafel.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 mei 2019 op alle dagen van de week tussen 12.00 en 14.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://www.rongastrobarindonesia.nl/downtown/ o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Maximaal 6 personen per reservering. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ron Gastrobar Indonesia Downtown


Een vertrouwd concept uit de hoge hoed van Ron Blaauw op een vertrouwde locatie op het Rokin, op de bovenste verdieping van warenhuis Hudson's Bay. Waar Ron Ouderkerk aan de Amstel al heeft weten te veroveren met zijn Indische en Indonesische gerechten is het nu de beurt aan hartje Amsterdam. Stap binnen via de ingang in een smalle steeg - waar je je in Jakarta waant - en maak je klaar voor een smaakmakende middag of avond. Neem bijvoorbeeld plaats aan de bar van Downtown waar je een spannende cocktail drinkt of geniet van het uitzicht over Amsterdam. Executive-Chef Agus en zijn protegé chef Luke Brouwer en het keukenteam schotelen je letterlijk een unieke culinaire ervaring voor. Eerstgenoemde chef is niet voor niets door de Indonesische minister van Toerisme benoemd tot ambassadeur van de traditionele Indonesische keuken. Downtown vindt zijn inspiratie in God en weduwe "Rangda". Zij laat haar vlammende tong en scherpe klauwen zien zodra de avond valt en ook de muziek en het live-entertainment zijn intrigerend en dynamisch. Zo kan het zomaar gebeuren dat je tot diep in de nacht door de Urban Jungle zwerft. Elke vrijdag en zaterdag word je namelijk getrakteerd op een portie disco, soul en funk onder het genot van cocktails en Indonesische snacks.

Ron Gastrobar Indonesia Downtown

Restaurant, Midden-Oosters
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.