Geen nieuwe meldingen

Rokin 49, Amsterdam

Ron Gastrobar Indonesia Downtown: lunch-rijsttafel "Chef Agus" voor 2 personen, in hartje Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Proef deze lunch 10 keer de essentie van de Indonesische rijsttafel met bijvoorbeeld Gado Gado, Rendang en Nasi in een modern jasje.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

  • Indonesische “Chef Agus” rijsttafel voor lunch
  • Ga uiterlijk 7 mei 2020 aan tafel
  • Lik je vingers af bij 10 authentieke gerechtjes met een moderne twist
  • Waaronder Ikan kerrie, Daging Rendang en Gado gado

  • Op het Rokin’ in hartje hoofdstad
  • Combineer vouchers tot maximaal 6 personen
  • Selamat Malam

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop7 mei 2020 op alle dagen van de week tussen 12.00 en 14.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://rongastrobar.nl/downtown/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Maximaal 6 personen per reservering. Niet geldig voor diner. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ron Gastrobar Indonesia Downtown

Een vertrouwd concept uit de hoge hoed van Ron Blaauw op een inmiddels vertrouwde locatie op het Rokin, op de bovenste verdieping van een statig pand. Waar Ron Ouderkerk aan de Amstel al heeft weten te veroveren met zijn Indische en Indonesische gerechten is het nu de beurt aan hartje Amsterdam. Stap binnen via de ingang in een smalle steeg - waar je je in Jakarta waant - en maak je klaar voor een smaakmakende middag of avond. Neem bijvoorbeeld plaats aan de bar van Downtown waar je een spannende cocktail drinkt of geniet van het uitzicht over Amsterdam.

Executive-Chef Agus en zijn protegé chef Luke Brouwer en het keukenteam schotelen je letterlijk een unieke culinaire ervaring voor. Eerstgenoemde chef is niet voor niets door de Indonesische minister van Toerisme benoemd tot ambassadeur van de traditionele Indonesische keuken. Downtown vindt zijn inspiratie in God en weduwe "Rangda". Zij laat haar vlammende tong en scherpe klauwen zien zodra de avond valt en ook de muziek en het live-entertainment zijn intrigerend en dynamisch. Zo kan het zomaar gebeuren dat je tot diep in de nacht door de Urban Jungle zwerft. Elke vrijdag en zaterdag word je namelijk getrakteerd op een portie disco, soul en funk onder het genot van cocktails en Indonesische snacks.

Ron Gastrobar Indonesia Downtown

Restaurant, Midden-Oosters