Geen nieuwe meldingen
top-rated-merchant-icon Hoogst beoordeelde deal-aanbieder

Hoogst beoordeelde deal-aanbieder

Ron Gastrobar Indonesia is een top-ondernemer met een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren of hoger op basis van minimaal 400 beoordelingen.

Ron Gastrobar Indonesia

Ron Gastrobar Indonesia

Kies optie

In een Notendop

Chef Ron Blaauw laat je in een ongedwongen setting aan het water van Ouderkerk wegdromen met 12 van zijn favoriete Indonesische gerechtjes.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
A
auke
4 beoordelingen2 beoordelingen
2 dagen geleden
uitstekend
N
Nicolette
1 beoordelingen1 beoordelingen
3 dagen geleden
Super service en super eten, betere woorden hiervoor bestaan niet en heb al veel uitgeprobeerd. Hoop nig vaak langs te komen.
E
E.T.DTOP REVIEWERHELPFUL REVIEWER
101 beoordelingen85 beoordelingen
februari 10, 2020
👍🏼👍🏼👍🏼
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

  • Indonesische “Ron” rijsttafel voor lunch
  • Schuif uiterlijk 7 februari 2020 aan
  • Lik je vingers af bij 12 authentieke gerechtjes
  • Deel bijvoorbeeld Nasi goreng, Babi ketjap en Saté kambing

Culinair Indonesisch eten, waar in Amsterdam kan dat? In het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel, onder de rook van de hoofdstad, geniet je aan het water van de Indonesische en Indische keuken gecombineerd met de typische Ron Blaauw-ambiance. Met deze lunch-deal proef je van een rijsttafel vormgegeven door sterrenchef Ron Blaauw en executive-chef Agus Hermawan. Per persoon wordt een rijsttafel van 12 kleine gerechtjes geserveerd met typisch Indonesische Nasi goreng, Nasi putih en andere geurige en kleurrijke gerechtjes. Zo lik je bijvoorbeeld je vingers af bij Babi Ketjap - varkensvlees in ketjap en steranijs - en Ron zijn favoriete gerecht Saté Kambing - saté van geit in ketjapsaus.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 7 februari 2020 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen) tussen 12.00 en 14.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op https://rongastrobar.nl/indonesia/ o.v.v. Groupon.
Annuleren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Exclusief drankjes. Niet geldig voor diner. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ron Gastrobar Indonesia

Ron Gastrobar Indonesia is een culinaire ontmoetingsplek waar je terecht kan voor een uitgebreide eetbeleving of voor een snelle tafelsessie, en waar het motto "alles kan en niets moet" de boventoon voert. De inspiratie voor Ron Gastrobar Indonesia komt voort uit een combinatie van liefde voor de Indonesische en Indische keuken, en de succesvolle formule van Ron Gastrobar in Amsterdam waar ieder gerechtje € 17,50 kost. Op de kaart van Ron Gastrobar Indonesia prijken verschillende kleine Indo streetfood-gerechtjes, maar je hebt er ook de keuze uit 4 verschillende soorten BBQ-saté. Bovendien staat er een tiental eigentijdse Ron Blaauw-creaties in Indonesisch thema op de kaart. Naast kleine gerechtjes behoort ook een complete rijsttafel met verschillende gerechtjes tot de mogelijkheden, zodat je van alles wat kan ervaren. Toegankelijk, verrassend, vernieuwend en internationaal.

Ron Gastrobar Indonesia

Restaurant, Aziatisch