Geen nieuwe meldingen

Ron Gastrobar Indonesia

Ron Gastrobar Indonesia

Kies optie

In een Notendop

Chefkok Ron Blaauw breidt z’n succesvolle Ron Gastrobar-formule uit naar Ouderkerk a/d Amstel en voegt een Indonesisch thema toe.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als een regenboog is een rijsttafel een kleurrijk verschijnsel en gaan ze gepaard met kreten als “ooh” en “aah”, om vervolgens in damp op te gaan. Vind 12 potjes met ‘goud’ met een lunch bij Ron Blaauw.

Kies uit twee opties

  • € 47,50 voor een rijsttafel “Ron” voor 2 personen
  • € 95 voor een rijsttafel “Ron” voor 4 personen

Tussen 12.00 en 14.00 uur mag je - op reservering - binnenkomen voor de lunch. De kaart is geïnspireerd op de Indonesische en Indische keuken en wordt gecombineerd met de typische Ron Blaauw-ambiance. Per persoon wordt een rijsttafel van 12 kleine gerechtjes geserveerd met typisch Indonesische Nasi goreng, Nasi putih en andere geurige en kleurrijke gerechtjes. Zo lik je bijvoorbeeld je vingers af bij Babi Ketjap - varkensvlees in ketjap en steranijs - en Ron zijn favoriete gerecht Saté Kambing - saté van geit in ketjapsaus. Tijdens het uitserveren krijg je uitleg over de rijsttafel.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2019 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen) tussen 12.00 en 14.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op www.rongastrobarindonesia.nl/reserveren o.v.v. Groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ron Gastrobar Indonesia

Ron Gastrobar Indonesia is een culinaire ontmoetingsplek waar je terecht kan voor een uitgebreide eetbeleving of voor een snelle tafelsessie, en waar het motto "alles kan en niets moet" de boventoon voert. De inspiratie voor Ron Gastrobar Indonesia komt voort uit een combinatie van liefde voor de Indonesische en Indische keuken, en de succesvolle formule van Ron Gastrobar in Amsterdam waar ieder gerechtje € 17,50 kost. Op de kaart van Ron Gastrobar Indonesia prijken verschillende kleine Indo streetfood-gerechtjes, maar je hebt er ook de keuze uit 4 verschillende soorten BBQ-saté. Bovendien staat er een tiental eigentijdse Ron Blaauw-creaties in Indonesisch thema op de kaart. Naast kleine gerechtjes behoort ook een complete rijsttafel met verschillende gerechtjes tot de mogelijkheden, zodat je van alles wat kan ervaren. Toegankelijk, verrassend, vernieuwend en internationaal.

Ron Gastrobar Indonesia

Restaurant, Aziatisch
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.