Geen nieuwe meldingen

RONALD Verkeersopleidingen

Motor Experience van 3,5 uur bij RONALD Verkeersopleidingen

Tot 80% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ervaar hoe het is om motor te rijden, je oefent veilig op een afgesloten terrein en kleding is aanwezig.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Zo hard filosoferen dat je achter de zin van het leven komt, leer je niet in één dag. Net als motorrijden. Test je motor-skills met een Motor Experience-dag voor 1 of 2 personen bij RONALD Verkeersopleidingen.

Kies uit de volgende opties

  • € 29,99 voor een Motor Experience voor 1 persoon (waarde € 150)
  • € 59,99 voor een Motor Experience voor 2 personen (waarde € 300)

Tijdens de Motor Experience-dag wordt stap voor stap uitgelegd waar je op moet letten en hoe je moet handelen tijdens het motorrijden. Daarna ga je dit in de praktijk oefenen op het afgesloten motor-oefenterrein. Je gaat dus niet de openbare weg op en hoeft niet bang te zijn voor vogels, voetballen en andere vreemde voorwerpen die je om de oren vliegen. Het is ook geen rijles, het is 3,5 uur spelenderwijs kennismaken met het motorrijden. Maar na afloop beheers je wel mooi de basisvaardigheden van het motorrijden. Je hebt onder andere leren op- en terugschakelen, scherpe bochten maken en een “achtje draaien”. Voor motorkleding wordt gezorgd, net als voor een helm en een mooie snelle motor.

Voorwaarden

Geldigheid: 1 maand vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 48 uur van tevoren verplicht telefonisch op 078 615 8147, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: deelnemen kan vanaf 17 jaar. Alleen voor beginnende leerlingen. De Motor Experience is van 8:45-12:15 uur of van 12:30-16:00 uur. Niet geldig i.c.m. andere acties. Let op: geen rijles, maar een dag spelenderwijs kennismaken met de motor. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over RONALD Verkeersopleidingen

RONALD Verkeersopleidingen is al meer dan 25 jaar een begrip in de regio Drechtsteden. Reguliere autorijlessen, diverse praktijk- en theorielessen, zoals bromfiets- en scooterrijlessen, motor-, vrachtauto-, caravan-, taxi- en aanhangerrijlessen behoren er ook tot de mogelijkheden.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.