Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

De Zanden 55, Teuge

Cessna vlucht boven Paleis het Loo + entreebewijs, fles prosecco en foto voor 2 of 3 pers via RondvluchtenCentrum Teuge

Kies optie

In een Notendop

Met z’n 2-en of 3-en vliegen jullie 30 min. incl. opstijgen en landen over de indrukwekkende Veluwe, de Apenheul, de Julianatoren en Het Loo

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
P
Peter
3 beoordelingen3 beoordelingen
juli 19, 2021
Vriendelijke baliemedewerkster, goede uitleg vooraf en een mooie rondvlucht gehad door een aardige piloot, kortom echt een aanrader

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 139 voor een vliegles (30 min.) voor 2 personen incl. fles prosecco, foto en entreebewijs Paleis Het Loo
  • € 159 voor een vliegles (30 min.) voor 3 personen incl. fles prosecco, foto en entreebewijs Paleis Het Loo

Je krijgt bij aanvang een kort uitleg van 15 minuten over de basiscs van het vliegen en je krijgt dan ook een fles prosecco. Vervolgens ga je naar de Cessna 172, een vliegtuig met vleugels aan de bovenzijde zodat jij en de medepassagier(s) volop kunnen genieten van het panorama dat onder jullie voorbij schuift. Hier volgt ook een fotomoment waarvan het resultaat digitaal beschikbaar wordt gesteld. Natuurlijk mag je tijdens de vlucht zo veel foto’s en filmpjes maken als je wil om de vlucht later nog zo vaak je wil te herbeleven. Jullie vliegen 30 minuten inclusief landen en opstijgen. De vlucht voert jullie via het prachtige natuurgebied de Veluwe over de Apenheul, de Julianatoren en natuurlijk de tuinen van de voormalige koninklijke residentie Paleis Het Loo. Na de vlucht kan je de rest van de dag Paleis Het Loo ook uitgebreid van binnen ontdekken want een entreebewijs voor het paleis en de omliggende paleistuinen is bij de deal inbegrepen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: voor vluchten op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een milieuheffing van € 15 per ticket.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://www.skyboeking.nl/ o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Indien je met 3 personen vliegt mag je samen niet zwaarder wegen dan 225 kilogram. De uitvoering is conform de leveringsvoorwaarden RondvluchtenCentrum. Kijk voor alle voorwaaarden van Sky Service Netherlands op: skyservicenetherlands.nl/algemene-voorwaarden-skyservicenetherlands.pdf. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rondvluchtencentrum Teuge

Vanaf Teuge International Airport vlakbij Apeldoorn gaat RondvluchtenCentrum Teuge liever de lucht in om jou en iedereen die jij wil trakteren, en eventueel zelfs je bedrijf of je merk, letterlijk en figuurlijk vleugels te geven. Je kan bij ze terecht voor rondvluchten, kado-vlieglessen, arrangementen, vliegopleidingen, luchtreclame, Zeppelins en helicopterevenementen.