Geen nieuwe meldingen

Dak-inspectie, reparatie, reiniging, schoorsteen vegen en camera-inspectie door Roofmaster

Tot 71% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ga uit je dak met het alziende oog van de professionele klussers, die zorgen voor een stevig en veilig dak boven je hoofd.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Ga uit je dak met het alziende oog van de professionele klussers, die zorgen voor een stevig en veilig dak boven je hoofd.

Kies uit 5 opties

  • € 19,99 voor een dak-inspectie, kleine reparatie en dakgootreiniging (waarde € 70)
  • € 24,99 voor een dak-inspectie, kleine reparatie en schoorsteenvegen (waarde € 75)
  • € 34,99 voor een dak-inspectie, kleine reparatie, dakgootreiniging en schoorsteenvegen (waarde € 105)
  • € 59,99 voor een dak-inspectie, kleine reparatie, camera inspectie en schoorsteenvegen (waarde € 155)
  • € 69,99 voor een dak-inspectie, kleine reparatie, camera inspectie, schoorsteenvegen en dakgootreiniging (waarde € 185)

Voorwaarden

Geldigheid: 9 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0851 304 824, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Deze deal is geldig in de provincies Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Utrecht. Niet geldig i.c.m. andere acties. Bij het niet nakomen of niet tijdig afzeggen van de afspraak wordt € 25 in rekening gebracht. Bij dakgootreiniging wordt bij meer dan 10 meter € 3 per extra meter in rekening gebracht. De dakgoot moet goed bereikbaar zijn met de ladder (tot een hoogte van 7 meter). De schoorsteen moet via ladder of dak goed te bereiken zijn. Let op: het is niet mogelijk om een gesloten haard (gas- of moederhaard) te vegen. Roofmaster bepaalt wat valt onder een kleine reparatie, denk bijvoorbeeld aan een dakpan, regenpijp of schoorsteenkap. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Roofmaster

"Kom van dat dak af" is niet besteedt aan de oren van de klussers van Roofmaster. Elk huis, elke schuur is een uitdaging voor deze mannen, die gewapend met ladder en materialen jouw dak te lijf gaan. Je kan op ze rekenen als je een afspraak hebt gemaakt, maar ook als je met spoed een Roofmaster nodig hebt, bijvoorbeeld door storm of lekkage. Ook voor een cleaning ben je hier aan het professionele adres. Dus als je de gevel wil impregneren, de voegen van de schoorsteen wil laten blinken of je zonnepanelen een poetsbeurt nodig hebben hoef je alleen maar te bellen. Ze komen naar je toe in de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.