Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Rotterdam

Dakinspectie naar keuze met dakgootreiniging, dakkapelreiniging en/of boeiboordreiniging door Royaal Waterdicht

Kies optie
Promotie eindigt in:1 dag 07:49:12
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je platte of hellende dak inspecteren en kies naar wens voor een reiniging van de dakgoot, dakkapel en/of boeiboord.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

 • Professionele zorg voor je dak
 • Kies voor een van de volgende opties of een combinatie van:
  • Dakinspectie
  • Dakinspectie + dakgootreiniging
  • Dakinspectie + dakgootreiniging + dakkapelreiniging
  • Dakinspectie + dakgoot-, boeiboord- en dakkapelreiniging
 • Geldig voor de regio’s Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Zuid-Holland
 • Dakgootreiniging is tot 10 meter, daarna € 2,50 per meter extra
 • Dak controleren en dakkapel reinigen is tot 5 meter, daarna € 5 per meter extra

Dakinspectie:
De controlepunten bij een plat dak pannendak zijn: hemelwaterafvoer, dakdoorvoeren en ontluchtingen, naadverbindingen, dakbedekkingen, lichtkoepel- en dakraamaansluitingen. De controlepunten bij een pannendak zijn: dakpannen, dakbeschot en panlatten, dakgotenafvoer, hemelwaterafvoer, nokvorsten, loodafwerkingen en dakkapel

Dakgootreiniging:
Bij dakgoten reinigen worden hemelwater-afvoeren schoongemaakt en gereinigd en eventueel opgewaaide loodafwerkingen terug geklopt.

Dakkapelreiniging:
Een reiniging van een dakkapel bestaat uit vuil verwijderen van plat dak, voorkant dakkapel reinigen en ramen wassen (van dakkapel)

Boeiboordreiniging:
Het vuilaanslag er af poetsen met een doekje en sop

Reparaties:
Bij deze deal is een kleine reparatie inbegrepen. Royaal Waterdicht bepaalt of het een kleine reparatie betreft! Bij eventuele meerprijs van een of meerdere reparaties zal dit worden voorgelegd ter overleg aan de opdrachtgever

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op info@royaalwaterdicht.nl, o.v.v. de gekozen optie en je naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer. Er wordt binnen 48 uur contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren via 06 138 06 926 of e-mail op info@royaalwaterdicht.nl, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De ladder moet goed en stevig kunnen staan en gaat tot maximaal 7 meter hoogte. Indien de eigen veiligheid in geding is kan de uitvoerder de klus annuleren. Een eventuele kleine reparatie is inclusief deze deal. Royaal Waterdicht bepaalt of het een kleine reparatie betreft. Bij meerprijs zal dit altijd eerst worden voorgelegd. Dakgootreiniging is tot 10 meter, daarna € 2,50 per meter extra, ter plaatse te voldoen. Dak controleren en dakkapel reinigen tot 5 meter, daarna € 5 per meter extra te voldoen. Bij het niet nakomen/aanwezig zijn van de gemaakte afspraak wordt € 25 in rekening gebracht. Royaal Waterdicht aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade door achterstallig onderhoud van de dakgoot. Dit zal voorafgaande van de werkzaamheden besproken worden met de opdrachtgever.

Over Royaal Waterdicht

Fijn een dak op je huis, maar wat doe je in het geval van lekkages? Dan zorg je dat Royaal Waterdicht langskomt, om je dak weer waterdicht te maken. Zowel platte als hellende daken kennen voor de dakdekkers geen geheimen meer. Ze helpen je bij het renoveren van je dak, het uitvoeren van reparaties en het aanleggen van dakbedekking.