Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Royalbarzz Calisthenics Organisatie

Van Aelstlaan 14, Veldhoven

Calisthenics-fitness: groepslessen in Veldhoven en Eindhoven door Royalbarzz

Kies optie

In een Notendop

Calisthenics is een een vorm van fitness waarmee je met lichaamsgewicht-oefeningen en minimale apparatuur grote spiergroepen traint.

Over deze deal

  • Groepslessen Calisthenics-fitness
  • Kies voor een 5-, 10-, of 15-rittenkaart
  • Op outdoor-locaties in Eindhoven en Veldhoven

  • Grijp, duw, trek en ren jezelf naar een gespierder en fitter lichaam
  • Trainen is mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag van 10:30 - 12:00 en 17:30 - 19:00 (op afspraak) en elke zaterdag (op afspraak)

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor een rittenkaart. Na inwisseling is de 5-rittenkaart nog 3 maanden geldig en de 10- en 15-rittenkaart 6 maanden geldig op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0648 468 622, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Vanaf 13 jaar. Niet geldig icm andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Royalbarzz Calisthenics Organisatie

Calisthenics is een steeds populairder wordende manier van fitnessen waarmee je met behulp van simpele apparaten en je eigen lichaamsgewicht oefeningen doet. Sinds 2015 is het mogelijk om deze nog relatief nieuwe workout te doen in Eindhoven en Veldhoven dankzij Mike Beerens en Joey Borgers. Deze twee eigenaren van Royalbarzz willen mensen niet alleen fitter maken, maar ook bijdragen aan een gezonde samenleving. Dit doen ze door Calisthenics-training te geven in de parken die zijn aangelegd door de gemeente en door wedstrijden te organiseren die voor alle niveaus toegankelijk zijn.