sluit
Gebruik code UITJES20 en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Roze Coach

2 locaties

Life coaching-gesprek van 1 of 2 uur met de Roze Coach

Kies optie

In een Notendop

Leer de balans en het zelfvertrouwen in je leven terug te vinden en jezelf te aanvaarden in de werkelijkheid, zowel voor mannen als vrouwen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een coachingsgesprek van 1 uur (waarde € 80)
  • € 54,99 voor een coachingsgesprek van 2 uur (waarde € 160)

Wanneer je anders geaard bent, kunnen heel wat vragen op de voorgrond komen. Je bent immers aan een ontdekkingstocht bezig, op seksueel vlak, maar ook in het leven zelf. Je kreeg dikwijls op heteroseksualiteit toegespitste waarden en normen mee op jonge leeftijd, waardoor je onvermijdelijk wel eens stilstaat bij hoe je je levenspad uittekent op een manier die voor jou goed voelt. Dat gebeurt zowel bij mannen als vrouwen.

Op zoek gaan naar jezelf, dat is waar de Roze Coach je bij helpt. In een sessie van 1 of 2 uur biedt hij je een neutraal luisterend oor bij wie je je gedachten kunt uiten en een plaats kunt geven. Tijdens het gesprek krijg je begeleiding om het inzicht in jezelf te vergroten en jezelf bepaalde levensdoelen te stellen, zodat je er sterker uit kan komen.

Roze Coach

Life Coach Derek Brouwer richtte zijn praktijk op met het idee dat mensen in het leven bijna overal begeleiding bij krijgen, behalve in zelf leven. Er zijn genoeg hindernissen die je op je levensweg tegenkomt. Als life coach wil Derek je helpen om die hindernissen te overwinnen en weer tot jezelf te komen.

Pride Week-deals

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 29 april 2015 op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0612 353 194, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Bij 2 sessies groupon komt dan 1 sessie te vervallen.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Roze Coach