Geen nieuwe meldingen

Ruby Shoo Ophelia-hakken

Ruby Shoo Ophelia-hakken

€ 26,98
Uitverkocht

In een Notendop

Aantrekkelijk en uniek, deze Ruby Shoo-hakken kunnen een ideaal kledingstuk zijn of een aanvulling voor speciale gelegenheden.

Product-details

  • Bovenmateriaal: 100% polyester textiel
  • Zoolmateriaal: 100% kunststof met 100% polyester hielcoating
  • Hakhoogte: 6 cm
  • Beschikbare kleuren: blauw geblokt, zwart gestreept

Maattabel:

UK-maat EU-maat Voet lengte (cm)
2 35 21.2
3 36 22.1
4 37 22.9
5 38 23.7
6 39 24.6
7 41 25.4
8 42 26.3

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.