sluit
Gebruik code TASTY en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Anubian Pride

Oosterhamriklaan 171, Groningen

Rug-, schouder-, nek- of ontspanningsmassage naar keuze Anubian Pride in Groningen

Kies optie
Meer dan 60 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Kom tot rust tijdens een ontspannende massage van je rug, schouders, nek of gehele lichaam.

Over deze deal

  • Rug-, schouder-, nek- of ontspanningsmassage
  • Geniet 30 minuten lang
  • Of ga voor een ontspanningsmassage van 55 minuten

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag, dinsdag, woensdag t/m zaterdag. Verplicht minimaal 24 uur van te voren telefonisch (of via WhatsApp) reserveren op 0611 316 405, o.v.v. Groupon Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig bij bestaande klanten. Alleen voor nieuwe klanten. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Anubian Pride

Anderen in de watten leggen, een moment van rust bieden en geest en lichaam verzorgen. Dat is wat ze bij Anubian Pride in Groningen graag doen. Kom langs voor een ontspanningsmassage, een gezichtsbehandeling, waxen, of een behandeling voor de wimpers of wenkbrauw. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke, zelfgemaakte producten. Anubian Pride hebben de juiste ingrediënten in huis om je een heerlijk moment van rust te bieden.