sluit
V-Day

Runner's World

6 of 12 keer Runner's World

€ 33
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

  • 6 of 12 nummers Runner's World, naar keuze met de online training 'Beginnen met Hardlopen'

  • Het eerste nummer ontvang je omstreeks 20 februari 2014

  • Abonnement stopt automatisch

  • Inclusief verzendkosten

Product-details

Het uitlopen van een marathon is een van de grote menselijke uitdagingen, naast het opvoeden van een kind en het pellen van een rijpe mango zonder te knoeien. Haal het beste uit jezelf met 6 of 12 nummers Runner’s World.

Kies uit de volgende opties


  • € 16 voor halfjaarabonnement Runner’s World (waarde € 33)
  • € 27 voor halfjaarabonnement Runner’s World incl. online training ‘Beginnen met Hardlopen’ (waarde € 57)
  • € 30 voor jaarabonnement Runner’s World (waarde € 66)
  • € 40 voor jaarabonnement Runner’s World incl. online training ‘Beginnen met Hardlopen’ (waarde € 90)

Met 6 of 12 keer Runner’s World op de mat kan je je laten bijstaan voor een fit(ter) 2014. Want laten we eerlijk zijn: dit is geen magazine dat je leest op de bank met dikke sokken aan en een plak chocolade in je hand. Neen, hier gaan we wat mee dóen! Laat je aanmoedigen door handige loopschema’s, interessante reportages en praktische tips over voeding, training en blessures om je zo (binnenkort al?) jouw gewenste afstand te lopen. Haal je trainingspak maar vast van zolder. Runner’s World houdt je maandelijks op de hoogte van alles in hardloopland. Het eerste nummer ontvang je omstreeks 20 februari 2014 en het abonnement stopt automatisch.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/wd3QXdEU3NN75nETm6qn/Td-470x150”alt=”© Groupon”>

Heb je gekozen voor de opties met de online training ‘Beginnen met Hardlopen’ dan word je gedurende twaalf weken gemotiveerd om uiteindelijk met plezier 5 kilometer te lopen (en die dan ook uitloopt natuurlijk). Via de online training krijg je adviezen over de beste loophouding, juiste voeding en bijvoorbeeld waar je op moet letten bij het kopen van hardloopschoenen. Binnen twee weken na de aankoop van je groupon ontvang je per e-mail alle informatie samen met de inlogcodes.

<img src=”http://img.grouponcdn.com/deal/oziGkJVQiFNDdGFSwHEs/7r-700x424”alt”=”© Groupon” width=”470” height=”285”>

Runner’s World Magazine


Runner’s World is hét tijdschrift voor alle type hardlopers. Dit maandblad richt zich op alles wat met hardlopen te maken heeft. Je leest over voeding en running gear en daarnaast komen leuke reportages én elke maand de beste tips aan bod om er een zorgeloos hardloopbestaan op na te houden.

Deal-Voorwaarden

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres, omstreeks 20 februari 2014. Koop je dit product via een oudere versie van de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres). Kies je voor de optie met online training, let er dan op dat je bij het bestelproces je juiste mobiele telefoonnummer opgeeft. Je ontvangt dan binnen 2 weken na aankoop de inlogcodes per sms en e-mail.
Meer info: het abonnement stopt automatisch. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals