Geen nieuwe meldingen

Safety Experience Center

Safety Experience Center

Tot 53% korting.
Kies optie

In een Notendop

Leer in deze uitgebreide cursus alles over algemene voertuigbeheersing, remmen, uitwijken en stuurgebruik.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Met je auto uit de bocht vliegen is een uitglijder die nog te redden is, in tegenstelling tot een amoureus berichtje aan je schoonmoeder of een lelijke val tijdens je romantische eerste date op de schaatsbaan. Houd je leven op de rit met een antislipcursus van Safety Experience Center.

Kies uit twee opties

 • € 59,99 voor een antislipcursus incl. autohuur voor 1 pers. (waarde € 129)
 • € 119,99 voor een antislipcursus incl. autohuur voor 2 pers. (waarde € 258)

In deze antislipcursus leer je in een auto van Safety Experience Center hoe je een voertuig onder controle houdt, hoe je in verschillende situaties het beste kan remmen en uitwijken en hoe je moet sturen wanneer je auto slipt in bijvoorbeeld modder of sneeuw. Het hoofddoel van de cursus is om je te leren hoe je moet handelen bij ongewone weg- of verkeerssituaties, zodat je zelfverzekerder achter het stuur zit. De cursus is opgebouwd uit een theorietraining en een praktijktraining.

Theorietraining

 • Waarneming versus ontstaan van een ongeval
 • Verkeersinzicht en voertuigkennis
 • Gevaarherkenning
 • Het Nieuwe Rijden (online)

De theorietraining is ontwikkeld in samenwerking met TNO Human Factors.

Praktijktraining

 1. Algemene voertuigbeheersing
  Veelzijdige oefeningen met bijzondere aandacht voor het (preventieve) belang van een goede stuurhouding en goed ontwikkelde kijktechniek.

 2. Rem- en uitwijkoefeningen
  Ervaar wat er met een voertuig gebeurt in rem- en uitwijksituaties en leer zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de remcapaciteit van het voertuig. Leer bovendien de auto te corrigeren en de controle over het voertuig te behouden of te hernemen.

 3. Over- en onderstuurtraining
  Leer risico’s goed in te schatten en leer technieken aan om controleverlies te voorkomen.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 april 2019, op basis van beschikbaarheid. Kijk voor beschikbare dagen op: https://reserveren.safetyexperiencecenter.nl/training/groupon.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil. In het bezit zijn van een geldig rijbewijs B is verplicht. Minimumleeftijd: 18 jaar.
Reserveren: verplicht online via reserveren.safetyexperiencecenter.nl/training/groupon/ met gebruik van je groupon-codes. Let op: indien je beschikt over een voucher voor 2 deelnemers, pas dan in het formulier het aantal deelnemers aan naar 2.
Annuleren: niet mogelijk.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Safety Experience Center

Dit kennis- en opleidingscentrum in Rosmalen staat voor verbetering van de algemene verkeersveiligheid en werkt hieraan mee door het aanbieden van verschillende trainingen, consulten en online trainingsapplicaties. Het grootste aanbod heeft het centrum in diverse antislipcursussen. Alle cursussen zijn uitgebreid (minimaal 3 uur) en de instructeurs nemen de tijd om je op een leuke en vooral leerzame manier uit te leggen hoe jij veilig(er) de weg op kan.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.