Geen nieuwe meldingen

Albert Cuypstraat 56, Amsterdam

De Pijp: Italiaans driegangendiner à la carte voor 2-4 pers. bij Sale e Pepe

Kies optie

In een Notendop

Ga vooraf bijv. voor een salade met bietjes, proef een Spaghetti Sale E Pepe als hoofdgerecht en sluit af met een honingcake met walnoten.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor een Italiaans driegangendiner à la carte voor 2 personen
  • € 42,99 voor een Italiaans driegangendiner à la carte voor 3 personen
  • € 54,99 voor een Italiaans driegangendiner à la carte voor 4 personen

Geniet bij Sale e Pepe van bijzondere, traditionele Italiaanse gerechten. Je hebt de keuze uit alle gerechten van de kaart. Wil je nu alvast watertanden bij de gedachte aan de onalledaagse gerechten? Neem dan alvast een kijkje op het menu. Ga vooraf bijvoorbeeld voor een salade met bietjes of bruschetta en neem als hoofdgerecht een Spaghetti Sale e Pepe, het geheime recept van de chef. Sluit de avond af met een klassieke tiramisu of een honingcake met walnoten.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag en woensdag t/m zondag (m.u.v. 01-08-2017 t/m 20-08-2017 en feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 6 uur van tevoren online via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Voor de Tagliere Misto geldt een toeslag van € 2. Voor de kaasfondue geldt een toeslag van € 4 p.p. en is alleen te bestellen vanaf 2 personen. Voor de Petto d'anatra, de Agnelle in crosta di pistacchi en de Tagliata rucola pachino & parmigiano geldt een toeslag van € 5 p.p. Voor de kaasplank geldt een toeslag van € 1,50 per persoon. Alleen geldig bij reservering via reserveren.groupon.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sale e Pepe

In dit rustieke en sfeervolle restaurant in De Pijp in Amsterdam is pasta niet zomaar bijzaak - een manier om de saus van het bord naar je mond te krijgen - nee, de pasta staat bij de gerechten die Sale e Pepe op de borden tovert in de schijnwerpers. Sale e Pepe-pasta laat de diverse smaken samenkomen om alles in balans te krijgen. En de pizza's dan, vraag je je af? Nou ook daar wordt het deeg elke dag vers van bereid. Net zo vers als de ingrediënten en sauzen die de zorgvuldig en met liefde versierde pizza's sieren. Breng een aangename avond door in Italiaanse sferen en proef de authentieke keuken bij dit restaurant op de Albert Cuypstraat.

Facebook Instagram