Geen nieuwe meldingen

De Clercqstraat 122, Amsterdam

Braziliaanse keratinebehandeling bij Salon Daise Brazil

Kies optie

In een Notendop

Keratine kan haar tot 5 maanden pluisvrij, glanzend en sterker maken, en dat allemaal in deze salon aan de De Clerqstraat in West.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 79,99 voor een keratinebehandeling voor 1 persoon
  • € 149,99 voor een keratinebehandeling voor 2 personen

De keratine-haarbehandeling is ontstaan in Brazilië en is bedoeld om het haarintensief te voeden. Eerst wordt je haar gewassen om de haarschubben te openen zodat de keratine goed in het haar kan trekken. Vervolgens wordt de keratine op handdoekdroog haar aangebracht en ingemasseerd. Dan wordt het volledig drooggeföhnd en gepolijst voordat de keratine met een stijltang in het haar wordt verzegeld. Hierna kan het haar zachter zijn en soepeler uitvallen, en dit resultaat is tot 5 maanden zichtbaar. De behandeling duurt 1,5 tot 3 uur in totaal, afhankelijk van de lengte van je haar.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 19.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht 24 uur vooraf telefonisch op 0206 733 310, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe klanten. Er geldt een toeslag van € 25 bij een haarlengte langer dan ± 35 cm, bij extreem lang of dik haar kan nog een extra toeslag worden aangerekend, dit wordt voor het begin van de behandeling aangegeven. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Salon Daise Brazil

Deze knusse salon ligt in de charmante De Clerqstraat in Amsterdam en is van alle markten thuis. Je kan er terecht voor kappersdiensten, Brazilian waxing, manicure, pedicure, gelnagels, wimpers extensions en make-up.