Geen nieuwe meldingen

Salon Forty Five Amsterdam

Kappersbehandeling naar keuze bij Salon Forty Five Amsterdam

Tot 66% korting.
Kies optie

In een Notendop

Geef je coupe een knipbeurt kado, laat je geverfde lokken netjes bijwerken of ga voor een zomerse highlight of winterse lowlight.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor wassen, knippen en föhnen (waarde € 44,95)
  • € 29,99 voor wassen, knippen, föhnen en verven uitgroei tot 3 cm (waarde € 88,95)
  • € 39,99 voor wassen, knippen, föhnen en halfhoofd high-/lowlights (waarde € 103,95)

Wie wil er nou niet een lekkere coupe? Niet met bolletje ijs, maar je haren mooi in model. Met deze kappers deal bij Salon Forty Five in Amsterdam heb je dat in een handomdraai. De haarspecialisten geven je haar en hoofdhuid een goede wasbeurt, knippen het in gewenst model en draaien er vervolgens de finishing touch aan, tenzij je de kappersbehandeling inclusief verven of high-/lowlights hebt gekozen.

  • Kappersdeal - wassen, knippen, föhnen
  • Amsterdam West
  • Chique salon
  • Verven, highlights, lowlights

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag t/m zaterdag. Let op: i.v.m. vakantie is de salon gesloten vanaf 1 t/m 15 juli 2019.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@salonfortyfive.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Kies je voor high-/lowlights, dan worden er 20 folies gebruikt. Voor meer folies geldt een toeslag van € 1,50 per folie. Kies je voor uitgroei verven, dan mag de uitgroei maximaal 3 cm zijn. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Salon Forty Five Amsterdam

Salon Forty Five in Amsterdam Nieuw-West is onderdeel van Studio Forty Five, waar ontspanning en inspanning onder één dak samenkomen. En de kapsalon loopt naadloos over in een fitnessruimte waar personal-training en groepslessen als BBB en Hiit worden gegeven. Ook is eigenaresse Rosanne er voor een persoonlijke touch van begin tot eind. Je loopt binnen in een huiselijke setting waarin je hartelijk ontvangen wordt met een kopje koffie en een praatje. Je neemt plaats aan de grote tafel, waarna je de behandeling krijgt die aansluit bij jouw idee van een fijn kappersbezoek. Je kan bij Salon Forty Five terecht voor een knipbeurt, een (creatieve) verf- of highlight-behandeling, haarverzorging en extensions. Ook je wenkbrauwen en make-up kan je in de industrieel ingerichte salon laten doen. Er wordt bovendien enkel met high end producten gewerkt van merken als Redken, Noir en L'anza.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.