Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code KORTING30 en krijg tot 30% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt snel!

Taj Mahalplaats 16, Delft

Laat je haren knippen en naar keuze verven of highlighten bij Salon Krakti in Delft

Kies optie

In een Notendop

Laat jouw manen onder handen nemen met een schaar en voeg hier naar keuze frisse highlights of een nieuw kleurtje aan toe.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
W
Wilmatop reviewer
13 beoordelingen9 beoordelingen
mei 31, 2021
Jane is een fijn mens die met veel aandacht en passie haar bedrijf runt. Zij probeert het echt naar jouw zin te doen. Was leuk jou te ontmoeten Jane ! .

Over deze deal

  • Je haren laten wassen, knippen en droogföhnen
  • Naar keuze aan te vullen met verven of highlights
  • Maak uiterlijk 31 juli 2021 een afspraak

  • Laat jouw lokken weer stralen met een nieuwe coupe
  • Netjes gekapt en naar keuze met een fris kleurtje

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Verplicht telefonisch reserveren op 015 364 3818. Vanaf het moment van aankoop geldig t/m 31 oktober 2021 op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De opties met verven en highlights zijn voor haar tot schouderlengte. Voor haar langer dan schouderlengte geldt een toeslag van € 20. Voor highlights worden er 10 folies gebruikt. Meer folies? Per 10 extra folies betaal je een toeslag van € 39,90. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 10 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Salon Krakti

Salon Krakti is onderdeel van Krakti in Delft. Krakti is een Surinaams woord dat 'kracht' betekent en in je kracht staan is dan ook precies wat het bedrijf wil bereiken. Met coaching op het gebied van emoties, budgettering, relaties en talentontwikkeling zorgen zij dat klanten hun innerlijke kracht weer terugvinden. En in Salon Krakti wordt de kracht van uiterlijke verzorging ingezet voor innerlijke balans. Want ook een mooie verschijning kan een prachtig effect hebben op hoe jij je van binnen voelt. Zo kan je in de salon van Krakti terecht voor kappersbehandelingen, manicures en visagie voor elk haar- en huidtype; om weer prachtig en vooral krachtig de deur uit te stappen. Je kan je auto gratis parkeren op het dak of in de garage van het naastgelegen winkelcentrum De Hoven.