Geen nieuwe meldingen

Edisonstraat 32B, Zevenaar

Hotstone- of ontspanningsmassages van 60 minuten bij Salon Your Time in Zevenaar

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 51% korting.
Kies optie

In een Notendop

Kies voor 1, 3 of 5 massages van een uur en ga op zoek naar de optimale staat van ontspanning.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 hotstone- of ontspanningsmassage van 60 min. (waarde € 40)
  • € 58,99 voor 3 hotstone- of ontspanningsmassages van 60 min. (waarde € 120)
  • € 96,99 voor 5 hotstone- of ontspanningsmassages van 60 min. (waarde € 200)

Hotstone-massage:

Deze behandeling maakt gebruik van hete stenen die in een bepaald patroon op je lichaam worden gelegd. Als de stenen goed liggen, begint de massage op de andere delen. Hiervoor wordt een warme etherische olie gebruikt, maar ook af en toe een van de stenen zelf. De combinatie van warmte en beweging helpt het spierweefsel los te komen, het lichaam te herstellen en afvalstoffen af te voeren en heeft als doel je lichaam meer in balans te krijgen.

Ontspanningsmassage:

De ontspanningsmassage wordt ingezet om je lichaam en geest weer in balans te krijgen. De behandeling vindt plaats op de buitenste laag van je spieren, die in een laag tempo los worden gemasseerd. Tijdens de massage worden spiergroepen apart behandeld en focust de masseur zich op strakke, vaste en harde spieren. Ontspanningsmassages worden ingezet om de bloedcirculatie te verbeteren, je lichaam te zuiveren en je spieren te herstellen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@salonyourtime.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alle behandelingen moeten binnen de geldigheidstermijn worden opgemaakt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Salon Your Time

Salon Your Time, aan de rand van Zevenaar, is een kleinschalige, huiselijke salon waar je diverse behandelingen kan boeken die in het leven zijn geroepen om jou te laten ontspannen. De tijd die je in de salon doorbrengt is een investering in jezelf, jouw eigen ontspanmomentje. Je kan hier kiezen voor schoonheidsbehandelingen, mani- en pedicure, meerdere massages en wimperextensions. De vier dames in de salon zorgen dat je niks te kort komt en leiden nieuwe enthousiastelingen op, voor nog meer expertise op de schone werkvloer.

Salon Your Time

Massage