Geen nieuwe meldingen

Vale Poort 8, Arnhem

Salsa introductie bootcamp van 120 minuten voor 2-6 personen bij Watapana Dance Company in Arnhem

Kies optie

In een Notendop

Voor een introductie in de zonnige wereld van de Salsa boek je deze bootcamp, die gegeven wordt door professionele docenten in Arnhem.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Martine
4 beoordelingen3 beoordelingen
6 dagen geleden
Wij hebben echt genoten van onze salsa les!! Wat een fantastische instructeurs, wij hebben ons geen seconde ongemakkelijk gevoelt en we hebben een hoop geleerd. Zeker een aanrader!
replied
View Comment +

Over deze deal

  • Salsa introductie bootcamp van 120 minuten
  • Per 2, 4 of 6 personen te boeken
  • In de Vale Poort, hartje Arnhem
  • De les gaat door bij minimaal 4 personen
  • De bootcamps vinden altijd op een zaterdag plaats
  • Kijk voor de data in de agenda op: watapanadc.com/salsabootcamp

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment van aankoop 4 maanden geldig op zaterdagen en zondagen. Zie specifieke data voor de bootcamples in de agenda: https://watapanadc.com/salsabootcamp/. De les gaat door bij minimaal 4 personen. Minimaal 24 uur van te voren reserveren via 0624 842 206, o.v.v. Groupon. Je kan zoveel groupons kopen als je wil. Niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Watapana Dance Company

Watapana Dance Company werd in 2018 opgericht door André Arends. André heeft ruim 10 jaar ervaring en werd 2e op de NK Salsa Masters 2019. Bij Watapana in Arnhem kan je terecht voor alle vormen van Salsa en er worden cursussen en workshops aangeboden voor ieder niveau, begeleid door professionele docenten. Salsa is niet, zoals soms wordt gedacht, één enkele dans. Het is een verzamelnaam voor dansen uit het Caraïbisch gebied, die hun oorsprong hebben in de 16e eeuw, toen Spaanse en Afrikaanse cultuur en muziek en dans zich mengden. Zo zijn bijvoorbeeld de Cha-Cha, de Són en Montuno genres die allemaal onder Salsa vallen. Speciaal voor dames worden er Lady styling-lessen gegeven. Hierbij ligt de nadruk op de vrouwelijke moves, om je meer zelfvertrouwen en uitstraling te geven op de dansvloer. Kortom, bij Watapana in Arnhem schijnt altijd de zon.