Cursus salsadansen voor 1 of 2 personen bij SalsAnna

Tot 58% korting.
Kies optie

In een Notendop


Ervaar de passie en het plezier van salsa; leer de basis en diverse figuurcombinaties alsmede het luisteren naar de muziek.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een Cursus Salsadansen voor 1 persoon (waarde € 65)
  • € 54,99 voor een Cursus Salsadansen voor 2 personen (waarde € 130)

De cursus is speciaal voor beginners en dus op niveau 1. De cursus word afgenomen in een looptijd van 5 weken met 1 les per week á 1,5 uur. Na het afronden van de cursus zou je door kunnen stromen naar niveau 2 en 3 om uiteindelijk op topniveau te kunnen salsadansen.

Voorwaarden


Geldigheid: wissel je groupon voor de eerste les uiterlijk 6 maanden vanaf het moment van aankoop in, deze is daarna nog 5 weken geldig op woensdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 1 week van tevoren via e-mail op info@salsanna.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: de cursus wordt gegeven op woensdag. Kijk voor het volledige rooster op www.salsanna.nl/rooster.html. De cursus start vanaf 8 personen, als dat aantal niet gehaald wordt kunnen de aangemelden zich aansluiten bij de eerstvolgende cursus. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SalsAnna


SalsAnna staat voor passie en plezier. Doordat de passie voor Salsa van eigenaresse en docente Anne Karen niet alleen ontstaan is door de dans maar zeker ook door de muziek zijn de lessen bij SalsAnna breder georiënteerd. Het gaat niet alleen om tientallen figuurcombinaties, spagaten en tripleturns; het gaat ook om luisteren en kunnen dansen op de muziek, kunnen inspelen op intermezzo's, kunnen inschatten hoe je het beste met je partner danst, kunnen lachen en bovenal genieten. Bij SalsAnna kan je overigens met minstens zoveel passie en plezier (privé)lessen en workshops Bachata, Kizomba en Merengue volgen en ze organiseren ook regelmatig feesten op hun leslocatie The Beach in Aalsmeer.

SalsAnna

Les, Dansles, Sportschool, Fitnessles, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.