Geen nieuwe meldingen

Sammerity

Flierbosdreef 2-12, Amsterdam

Amsterdam Zuid-Oost: fotoshoot zwangerschap en/of baby bij Sammerity

Kies optie
Tot -5% korting, max. € 50
Promo Code VANGST. Ends 25-6.
Code toepassen

In een Notendop

Laat je zwangerschap vastleggen en doe binnen een half jaar nog 1 of 2 shoots om ook (de groei van) je baby te vereeuwigen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1x zwangerschap/baby-fotoshoot (waarde € 102,85)
  • € 34,99 voor 2x zwangerschap/baby-fotoshoot (waarde € 205,70)
  • € 49,99 voor 3x zwangerschap/baby-fotoshoot (waarde € 308,55)

In een fotoshoot van een half uur tot een uur word je met je zwangere buik of met je baby op de gevoelige plaat vastgelegd. Kies je voor meerdere shoots, dan heb je na de eerste nog een half jaar de tijd om de andere shoot(s) te doen. Je kiest zelf hoe je de shoots indeelt en of je dus drie maal je zwangerschap vastlegt of bijvoorbeeld twee keer je zwangerschap en één keer je baby. Maar wil je liever drie fotoshoots met de kleine, dan kan dat natuurlijk ook. Bij elke fotoshoot krijg je een afdruk van 15 x 20 cm mee naar huis.

Als je het portfolio op de website bekijkt, zie je verschillende stijlen terugkomen. Voor elke shoot wordt dan ook een nieuw concept bedacht, waarbij de visie wat betreft de compositie en het kleurgebruik tot in de puntjes wordt doorgevoerd. Verwacht geen alledaagse kiekjes, maar originele afbeeldingen die niet zouden misstaan op een prominente plek aan de muur.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag t/m zaterdag. Wanneer je voor meerdere shoots gaat, heb je na de eerste shoot 6 maanden de tijd om de andere shoot(s) te doen.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via www.fhouresammerity.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sammerity

Op een steenworp afstand van Amsterdam ArenA - aan de andere kant van het metrostation - vind je de creatieve mediastudio van Sammerity. Hier is presentatie aan de orde van de dag; het doel van alle producties is de opdrachtgever van zijn/haar beste kant te laten zien. Of dit nu in een promotiefilm, aftermovie of fotoshoot is. Ook voor webcontent zit je hier goed. De creatives die met jouw opdracht aan de slag gaan, gaan van tevoren uitgebreid met je om de tafel. Alles wat jij of jouw bedrijf wil uitstralen komt vervolgens terug in een strak eindproduct.